onsdag 1. september 2010

September

September. Min måned. sensommer, tidlighøst - kanskje ordentlig høst. Dagen min er i september, det er nok derfor denne høstmåneden faller meg lett og gjør meg glad. Jeg liker godt sommer og varme, ja, jeg til og med oppsøker den ved å kjøpe ferietur til mitt andre hjemsted på Kreta. Men det er likevel noe spesielt med september. 

Jeg liker den klare luften om morgenen og jeg liker regnfrakken min og den røde paraplyen de dagene det ikke er fullt så klar luft. Det er tid for epleslang og den myke genseren. Jeg har ikke helt begynt med langbukser enda, i hvertfall ikke på fast basis.

Denne septemberen inneholder mye fint. I tillegg til kakelag sånn midtveis, skal jeg i år på en skikkelig jentetur. Syv jenter skal pakke hver sin rosa koffert, ta på den røde leppestiften og fly, fly flyyy avgårde til Mallorcas hovedstad Palma. Jeg ser frem til fortauscafeer og sangria, rødvin og morgendukkerter.

September er også den måneden som høstterminen og treningen er i full gang igjen. Planene er ikke langt frem, men dag for dag. Bondens marked og store kaffekopper og kanskje sesongens første hvite kakao mens jeg hører verdens vakreste sang; Harvest Moon med Neil Young. 

Det er 1. september i dag. Herlig!

2 kommentarer:

  1. mmm, september er ofte fin. Kos deg masse Siri!!

    Flink til å blogge du;-D

    SvarSlett
  2. September er en av mine yndlingsmåneder. Frisk og med ny giv:) Det er deilig, og du beskriver måneden godt - helt i tråd med mine tanker! Jeg ønsker deg en strålende september og høst!

    Mammadamen:-)

    SvarSlett