lørdag 4. september 2010

Briller og blomster og bøker

En fantastisk lørdag morgen og formiddag lå foran oss. Vi hadde litt planer. Blant annet hadde poden hatt et flott 10-poeng-tryn av en sparkesykkel i uken som var, så han ser akkurat ut som den tøffingen han er. Men i et sånt fall, gikk brillene med. Derfor sto optiker Gundersen og Løken på programmet. De holder til i Pilestredet og selv om vi bor utenbys, bruker vi dem. Godt utvalg i barnebriller og profesjonell service av fagfolk. Utmerket og rask service. Anbefales! 

Etter at nye briller var bestilt satt vi kursen mot Vikaterrassen. I dag var det Bondens marked. Et utmerket tiltak. Etter å ha fylt opp reservene på Wayne's coffee så kikket vi på grønnsaker, oster, og honning. Med oss hjem fikk vi nydelige økologisk dyrkete blomster fra Blomsterhagen på Abildsø og dyre lefser fra en litt småamper dame med lang kø foran boden sin.

På vei tilbake til bilen passerte vi en kinsesisk kulturfestival og vi fant en barneboklansering hos Aschehoug av en bok som ikke var for mitt barn og med gøy musikk altfor høy for mitt barns sarte ører. Men bakgårdssalget betalte seg og vi fikk med masse gode bøker til en rimelig penge. Det gjør en lesehest alltid fornøyd.

Ved hjemkomst var det hviletid for både små og store gutter. Særlig den lille sliter nok litt med migrenen på tredje dagen uten briller... Å bo på landet så nære den store byen med alle sine tilbud, er flott. Å alltid støte på noe som skjer er opplevelsesrikt for store og små og jeg tenker alltid at vi er heldige som kan bruke byen alt vi bare vil, om vi vil!


2 kommentarer:

 1. Så enig så enig Siri. Oslo har mye å by på, men veldig godt å bo utenfor mas og støy...
  Nydelig bilde av ei nydelig jente btw.

  Ha en aldeles strålende lørdag kveld;-D

  SvarSlett
 2. Takk du der... :-)

  Jeg har bodd ti år i byen og syntes det var topp. Men utnyttet slett ikke alle muligheter da heller. Vi koser oss mye mer på bytur nå, når vi først drar.

  SvarSlett