mandag 13. september 2010

Mandag morgen

Morgentåken ligger tett ned over hustakene våre. Nattesøvnen har vært noe redusert av en liten gutt som har krøpet oppi til oss i løpet av natten og hoster vanvittig og surklete. Så dagen skal tilbringes innendørs med sannsynligvis det meste av Playhouse Disney, NRK Super, tørking av snørr og løping med drikke -  og altfor mange bokser med dvd-er. 

Godt er det da med et langt fat på kjøkkenet med deilige epler som lukter høst og utendørs. Og kanskje man skal planlegge månedens kakebaking? Og jeg tror solen sikkert skinner gjennom så vaktskiftet etter middag kan gi en tur i lysløypa eller noe annet flott på en god mandag!

En god og frisk uke ønskes hver især!

6 kommentarer:

 1. Norske epler er dekorative og lukter godt! Selv om smaken i blant kan være litt så som så... Ha en fin innedag, med utsikt til en tur i strålende ettermiddagsvær. Og god bedring til poden. :o)

  SvarSlett
 2. Ja, det lukter så utrolig deilig. Og rett før de ikke er presentable lenger, så skal de få bli eplekake.

  Takk!

  SvarSlett
 3. Nå fikk jeg lite lyst på eplekake, Siri. Og jeg som liksom skal begynne et nytt og bedre liv. Dårlig gjort.. ;-)

  Neida. Ha en fin-fin innedag med småen. Og kos deg hvis det blir tur i løpet av ettermiddagen. Her øspøseregner det, så det blir inneaktiviteter på oss.

  :-)

  SvarSlett
 4. Solen skinner nå - jeg vil egenltig ta en tur i skogen. Men det får bli når far kommer hjem. Og kanskje jeg rekker det før trening kl 19.

  SvarSlett
 5. Åh, jeg elsker norske epler! Ønsker meg egentlig et epletre eller to, men enn så lenge får jeg nøye meg med epleslang hos vennligsinnede bekjente, samt det fruktdisken i butikken kan tilby. God bedring, og god uke :-)

  SvarSlett
 6. God bedring - ikke noe artig med syke barn!

  SvarSlett