onsdag 8. september 2010

Nye blogger å følge

Noe av det jeg har funnet svært gøy med blogging, det er å lese andres. Når jeg går inn på blogglisten til noen, så finner jeg en annen blogg og en annen blogg og en ny bloggliste og enda en morsom blogg.Jeg har lagt til flere nye blogger jeg ønsker å lese mer i og om. Mange blogger er spesialiserte; som mammablogger, interiør, foto og mat, er vel det jeg synes går igjen mest. Andre igjen bruker bare en ens måte å ha et utsyn til verden på som fanger meg - fenger meg.

Jeg leste om Signe og hennes re:signert i Aftenposten for en tid tilbake. Så koselig det var å finne bloggen hennes. Her kan jeg drømme, la meg inspirere og lure meg selv til å tror at jeg skal fikse og ordne og gjøre alt som henne, bare jeg får ånden over meg (og tv-en slutter å virke)

Hei Astrid byr på seg selv og synes skitne kaffekopper er like kult som meg. bare at hun tar mange hakk bedre bilder. Deilig å se på. Og middagstips er det plenty av.

Jeg er Jonathan er en typisk mammablogg, tror jeg, og jeg koser meg med den. I tillegg er det interiør og hverdagsbetraktninger som jeg har stor sans for.

Foreldremanualen. Nysgjerrig, har lest om den og er spent på hva den kan by på. Ikke minst er det en herlig portal til nye blogger.

Etter å ha vært innom flere veldig ålreite, for all del, så har funnet en skikkelig god pappablogg. Tvillingpappa skriver gøyalt og lattervekkende. Jeg tar meg i å sitte for meg selv å le høyt, samtidig som det er mye å lære.

Jeg har stor glede av å titte inn i noen andres univers... enten det er i steden for å lette på rompa og gå en tur og kikke inn gjennom folks vinduer når man går forbi i mørket... eller så finner jeg en ny oppskrift til en bursdagskake eller en hverdagsmiddag som jeg kan servere på det gamle arveserviset - det er jo så kult har jeg sett i en blogg. Og sånn går nå min digitale hverdag.

Heldigvis finnes det en virkelig verden der ute også, min verden. Som jeg bringer en flik av inn her - så noen andre kan stå og kikke inn når det er mørkt ute... (ja, for du gjør det når du går tur du også).

3 kommentarer:

  1. He he, kjenner meg igjen... Man blir sittende og klikke fra den ene til den andre, og i mylderet av blogger, finner man faktsisk ganske mange som er ålreite. Ulike blogger, men interessante.

    SvarSlett
  2. Hihi, også jeg kjenner meg igjen. Man blir sittende å klikke seg fra den ene bloggen til den andre. Lever seg inn i andres verden. Litt creepy innimellom nesten. Men mest artig :-) Man får andres perspektiv på ting, og lærer stadig noe nytt både om verden rundt seg og om seg selv. Jeg elsker å utfordres av andres meninger. Det gjør at jeg må reflektere mer over hva jeg selv står for. Jeg elsker blogging! Rett og slett. Og bloggen din, Siri, er en sånn en som både underholder, inspirerer og utfordrer. Keep up the good work!

    SvarSlett
  3. Hehe, helt enig med deg. Jeg suser rundt i Blogglandia og klikker inn på den ene bloggen etter den andre, det var slik jeg fant din blogg forresten:). Kjempekoselig.

    SvarSlett