tirsdag 1. november 2011

Halloween - dagen derpå 2011

Det er ironisk at gullungen valgte djevelkostyme
der han er midt i seksårstrassen...!
Ja, da var halloween over for i år... så startet tilsvarende innlegg i fjor også. Da med en litt annen stemning. Du kan lese det her, om du vil.

Men denne greia er altså over for i år også. Og i år lot vi oss skylle med. Erfaringene fra i fjor tilsa det.
Det som liten dude giret seg mest opp over i forkant, var halloween-festen på SFO. Og jammen meg var det en stor suksess. De hadde pyntet så flott, holdt på i dager og uker. Veldig gjennomført.
Selve festen i en stor sal, mørk og skummel med veldig morsom også. Masse små som løp og tasset med og uten kostymer og ansiktsmaling på de underligste steder.


Ikke bare vår gutt som var sliten...
Så kom selveste dagen med digg og deng, øl eller bøll, hallo-vin... samma. Jeg måtte dele meg litt. Det innebar å løpe som et lite helvete for å komme foran de som var på vei til huset for å få godterier, samtidig som jeg egentlig fulgte min sønn på sin første knask eller knep-runde. Jeg hadde verdens styggeste skjelettmaske og skremte livskiten av flere små søte barn. Moahaha...
Bortsett fra det; det var en sosial, hyggelig og positiv opplevelse. Voksne og barn, mylder i veien, små svartkledde små monstre som pilte som rotter rundt alle steder. Vi møtte andre gjenger med små og store, vi snakket og slarvet. Barna oppførte seg pent og alle var glade.
Min lille djevel med god fangst.


Nydelige små.

4 kommentarer:

 1. Det er akkurat sånn det skal være! :o)

  SvarSlett
 2. Kul djevel! Skoleunger synes halloween er topp:)

  SvarSlett
 3. Herlig! Vi har også tatt inn over oss det faktum at Halloween er kommet for å bli. Så vi er innstilt på å gjøre det til en positiv opplevelse for ungene. Til neste år skal jeg gjøre enda mer ut av det. Pynte litt utenfor huset. Kanskje invitere venner av ungene på besøk. Vi får se. Godt lilledude kosa seg. Og mammaen! Å få skremme noen søte små med skjelettmaske er ren bonus. ;-)

  SvarSlett
 4. Ja det er bare å kapitulere.. Halloween har kommet for å bli, og ungene syns det er gøy. Tror ikke det er mange som spruter ned vegger og vinduer med sennep eller ketchup.
  Skummel djevel!!! Og jeg syns jeg ser deg også - herlig!

  SvarSlett