søndag 20. november 2011

Så er haven vinterklar...

... jada, et par måneder for sent... men nå måtte vi bare ta i et dobbelttak. Neste helg blir full av selskapeligheter begge dager. Det mest spennende blir en seksårsbursdag som skal holdes utendørs. Uansett vær.
Og med vår ikke altfor store hage, så måtte vi i det minste fått pakket sammen havemøbler, samlet blomterpotter og annet sommerstæsj og rot. Vi har raket løv og gredd plen, vi har montert og skrudd bålpanner og bålkurver, vi er klare.Vi fant et eple i løvhaugene.

Det var ikke så stort.
Samtidig oppdaget mot at det ikke hadde gått tele i blomsterbedet og to store poser tulipanløk og en pose snøklokker ble gravet og stukket og strødd usystematisk i jorden. For første gang siden vi flyttet hit, har jeg klart å få løk i jorden. *stolt*


I tillegg har vi rukket et julemarked i dag. Julemarkedet på lensene har vi ikke besøkt før, men det var en koselig opplevelse. Smia var det som fanget oppmerksomheten og interessen mest hos snartseksår. Ja, også vaflene da. Vi har en vaffelgutt av dimensjoner. Men det ble hjemmevafler i dag.Det var en hyggelig og produktiv helg. Man har tross alt også begynt bakingen til neste helg... Vær og føre skulle ikke tilsi det, men dette er vel en førjulshelg. Vi har vært helt uvanlig pro-aktive og både tredd på julelysene ute, og testet dem. Vi har også funnet frem adventsstaker og sånn til neste helg. Det, i kombinasjon med blomsterløkene, gjør at dette kjennes som et velordnet hjem, klar for det meste.


Var din førjulshelg også fin?

1 kommentar:

  1. Høres veldig bra ut! Og veldig lov å finne fram og vente med å tenne til neste søndag, hihi ;)
    Fantastiske november har gitt oss lang fin høst. Nå kan vinteren og desember bare komme, med litt pen, ferdigmåka snø og passe temperatur og sol. Perfekt!

    SvarSlett