onsdag 16. november 2011

I et parallellunivers...

... der alle nøkler, single sokker og reflekser bor... der Carl I. Hagen er stas og hvor alle snartseksåringer oppfører seg pent... DER er det nå en masse luer som bor også.
Hvordan forklare en førsteklassing at "har du på deg lue når du kommer på skolen, den ligger i hyllene din, så skal den på igjen når du går ut" - skulle man tror var enkelt. Mulig det. Men jeg får det ikke til.

TO luer i høy prisklasse har forsvunnet i høst. Og ja, jeg vet... men jeg blir likevel sur.
Min gutt har heller ikke begrep om penger og deres verdi. Men da jeg forklarte at denne luen som her avbildet og som kun er brukt én gang, kostet "mer enn en bursdagspresang" så var det et glimt av forståelse i øynene på han som har bursdag om mindre enn to uker. Hehe

Shit!
Og siden mor flesket til med resten av settet bestående av jakke og hals... jaja... får vel shoppe litt igjen da.

Lue, strikket blå

5 kommentarer:

 1. Er det Virre Vapp-lue? Den var fin :) Mye som blir borte hos oss også. Tror votter blir en forbruksvare!
  Ha en fin dag!
  Linda

  SvarSlett
 2. Ja, det er Virrevapp. Brukt 1 gang og takk for det... den er kjempefin og god og varm - samme som jakken og halsen.

  SvarSlett
 3. Merkelig nok har jeg hatt samme diskusjon med min syvåring i dag - han aner ikke hvor vottene er... Litt oppgitt mamma. Han forsto forsåvidt hva mamma mente, men "vottene ble bare borte!" Helt mirakuløst!

  SvarSlett
 4. Uff, ja! Litt frustrasjon for sånne ting, men heldigvis dukker det meste opp igjen! Navning er første bud! Og blir det borte likevel, "tråler" hu mor småskolegangen når vi henter på sfo. Kikker under, over, bak, ved siden av...

  I går kom 8-åringen hjem med pelslua som ble borte før helga, og vi pusta letta ut for at vi slapp nyinnkjøp!

  Men den nye turbuksa 11-åringen ikke fikk med hjem fra skolen i oktober... Merker ikke andre foreldre om døtrene kommer hjem med feil klær? Jeg skjønner det ikke. (Hun hadde gym og gikk hjem i gymtøyet. Læreren hadde ikke funnet buksa i garderoben etter timen.)

  SvarSlett
 5. Jeg gikk på let etter GENSEREN til 8-åringen i dag. Den hadde han tatt av seg et eller annet sted.*oppgitt* Fant den heldigvis! Og votter!!?? Don`t get me started.
  Men ja, jeg forundres over foreldre som ikke reagerer om unger har med seg "nye klær" - og annet nytt for den sakens skyld - hjem fra skolen.

  SvarSlett