onsdag 2. november 2011

Modning av ost

Vi har en bod under trappen. Ikke noe mystisk med den. Vi hadde åpen trappeløsning og har selv bygget den inn. Nå er det ganske uoversiktlig der inne, siden hyller ikke er helt på plass... det stables fort inn poser og turutstyr, ekstra bilseter etc. Sist gang jeg var inni der, luktet det rart. Men med tanke på alt som hives inn der, inkludert skistøvler og andre sko...
I går skulle jeg hente noe fra den reisevesken jeg har der. Og det jeg hentet opp luktet virkelig rart...


La oss skru tiden tilbake tre og en halv uke. "Midt på natten" i en leilighet i Reykjavik. Fullfart-pakking før oppmøte på Keflavik 0530.
Mat pleier vi ikke ta med, men en skikkelig god ostebit vi ikke hadde fått spist opp, kunne være litt ok å ha med for lett nibbling på noen timers flytur hjem, via København.
Icelandair byr på god mat og excellent service. På Kastrup var det en fristende café ikke langt fra gaten. Vi trengte ikke, og glemte helt medbragt snacks.
Hjemme tar jeg i bruk hverdagsvesken og lar reisevesken flytte inn i skapet. (reiseveske er en skikkelig diger håndveske - ofte brukt på reise)

Så altså, som den observante leser har skjønt, modning av ost, nedi en veske som står på et gulv med varmekabler, vil nødvendigvis avgi en aldri så liten odør.
Noen synes sikkert den osten akkurat nå er perfekt og digg og alt det der.
Men jeg lot den altså vandre i søpla.

2 kommentarer:

  1. Jeg liker godt modnet ost, men den der hadde gått i søpla her også :))

    SvarSlett
  2. *gliser* Trodde sånt var min spesialitet. :-D

    SvarSlett