søndag 6. november 2011

Traktorvafler

Noen ganger hopper jeg bare på en greie/ting/gadget som jeg henger meg oppi. Altså noe jeg bare MÅ ha. Av en helt irrasjonell årsak. Så ærlig skal jeg være.
Moods of Norway-gutta har designet sitt eget vaffeljern. Rosa. selvsagt. Traktorform.

Et sånt ville jeg ha. Det fikk jeg jo ikke. Svært begrenset opplag, må vite.
Så jeg satte meg på en varslingsliste og i oktober kom meldingen.

Og med en Lucky Luke-reaksjon raskere enn min egen skygge så nådde jeg det med lynrask tasting av kortnummer og adresse. Noen dager senere, etter over ett års ventetid ble jernet mitt.


Morsomt og artig. Rare vafler og hva gjelder oppskrift og vaffelmix som følger med... vel, jeg anbefaler gutta å holde seg til design. Og greit å kunne lage sin egen vaffelrøre. Her i huset er traktorvaflene en stor suksess.
Røde og grønne hjullys.
Og litt mammadrikke for testkjøring.
Tøffe.
Denne kan man spare seg...

9 kommentarer:

 1. Ha ha, grattis med nytt vaffeljern:)

  SvarSlett
 2. Ha ha ha, fantastisk! Gratulerer med traktorvaffeljern, fiffig.

  SvarSlett
 3. Sånne ting kan være så herlig underholdende :)

  SvarSlett
 4. Artg vaffeljern - stikker du innom Kremmerhuset finner du rosa og grønne traktorservietter også -hører med når kaffe og vaffler serveres vettu:-)

  SvarSlett
 5. Takk for påminnelse om traktorserviettene på Kremmerhuset! Jeg har sett dem før, men de hadde jeg glemt. *løper og kjøper*

  SvarSlett
 6. Tipper vaflene dine blir gatas hit! Et slikt jern kunne jeg også ha gått til innkjøp av. Kult.

  SvarSlett
 7. Dette så jeg tilfeldigvis her om dagen og viste mannen. Vi lo litt begge to og tenkte at det sikkert hadde vært kult. Men litt upraktisk når det skal spises. Vi har en snuttegutt som bare elsker vafler, han kunne spist det hver dag om han fikk..... og disse hadde han nok digget..... siden de er like gamle satser jeg på at han en dag ramler inn over dørstokken din og får traktorvafler :-)

  Men kult da!

  SvarSlett
 8. Så kjempeartig med traktorvafler! Fikk lyst til å kjøpe meg et sånt vaffeljern jeg også! :)Ønsker deg en fin-fin mandag! :) Hilsen Else Britt :)

  SvarSlett