søndag 29. mai 2011

Super søndag

Det er helgen for kulturelle opplevelser og aktiviteter.

I dag besøkte vi først Husebydagene.Må si at arrangøren hadde fortjent bedre vær. Mest opphold og sol på formiddagen, men for en vind! Kaldt var det, men alltid trivelige boder og dyr.
Så var det Flydagen på Kjeller. Vi snikparkerte, unngikk parkeringbot, spiste is, hilst på kjentfolk og tittet på fly. I noen av flyene krabbet det barn, selv om vi vet det nesten ikke er lov å ta på dem en gang. Så da spurte vi eierene av de flyene om min lille fikk lov, og det fikk han ikke. Det føltes veldig urettferdig for en femåring med svært sterk rettferdighetssans. Så i dag har samtalen også gått på at ting er noen ganger ikke sånn som vi vil, og at det kanskje var barna til eierne og sånn. Men jeg skulle ønske de tenkte på det og sa nei til alle. Selv om det selvsagt står dem fritt til å gjøre hva de vil med sine egne fly. Alt i alt, var det en hyggelig utflukt.    2 kommentarer:

  1. En gjenganger her i huset er; "Livet er urettferdig". Det gjentas til stadighet i ulike sammenhenger av diverse familiemedlemmer, både til glede og sorg. 6-åringen er mest opptatt av dette ;)

    SvarSlett
  2. Ja, den "urettferdig"-samtalen har vi titt og ofte. Det er mye som er urettferdig, som at den yngre nabojenta fortsatt leker ute mens vår sjuåring må legge seg...Og hun blir ikke kommandert til sengs kl. 18 for å si det sånn. ☺

    SvarSlett