onsdag 4. mai 2011

Selvhjulpen...?!

Wikipedia sier: Selvhjelp er den innsatsen med og sette seg selv i stand til å benytte/nyttiggjøre seg med sine egne krefter/evner. Dette tar utgangspunkt i at man selv innser sine forbedringspotensialer og dermed ønsker og forbedrer seg selv.


Foto: NAF
Jeg er selvhjulpen. Det er mye jeg klarer om jeg må. Det  betyr ikke at jeg må. Samtidig betyr det at jeg likevel få  ting gjort. Er ikke det likevel å være selvhjulpen? Det er noe som må gjøres. Må jeg gjøre det selv eller holder det at jeg organiserer så ting blir gjort?
Jo, jeg tror det.

Og i morgen skal jeg få skiftet hjul på bilen. 

(jeg kan om jeg må, men med så mange som gjør det for en tohundrings så anser jeg det ikke som nødvendig at også jeg blir møkkete og sliten)

5 kommentarer:

 1. Hihi! Sånn er det, ja! Eg kan det meste dersom eg må, men delegerer gjerne til andre!

  SvarSlett
 2. Delegering er en stor og viktig jobb. Det samme er organisering! Selvhjulpen kan være så mangt! ;-)

  SvarSlett
 3. Det gir en god følelse å klare seg selv. Ikke at man må gjøre alle tingene selv, men det å vite at man er selvhjulpen.
  Jeg lærte om bilmotor og skifting av dekk av faren min før jeg kunne kjøre bil, men det har vært svært nyttig siden.
  Hilsen Benedicte

  SvarSlett
 4. Å veilede og organisere slik at andre kan utføre en viktig oppgave, det er da jammen en flott gave og nyttig innsats det også..!

  SvarSlett
 5. Helt enig - det er fint å vite at man kan selv, men man trenger ikke alltid gjøre alt selv:-) Takk for gode ønsker! Hjertelig hilsen Hanne.

  SvarSlett