søndag 2. januar 2011

Hverdag - mer eller mindre

Endelig deilig utevær og temperatur og far i akebakken.
Da nærmer hverdagen seg med stormskritt. Vi er kun en protestlegging og noen konfektbiter igjen før jobbing, klesvask, sure termoser og støvdotter ikke lar oss slippe å anerkjenne at det finnes slike ting. Det er slutt på hvite duker på alle bord, selv om julen ikke er ryddet ut enda. Litt hvite duker er igjen og juletreet får stå.
Men vi må tidlig opp, rutiner skal på plass, vanlige middager og fortrinnsvis sunne. Nei, ingen nyttårsforsetter. Likevel... de blanke arkene ligger der. Juleselskapene er for en stor del over og de forsettene man ikke vil ha, er enklere  å utøve (les: trening og ikke mauling av sjokolade). 
Det skal bli godt. Jeg elsker jul og ferie, samvær med familie, god mat, gode venner. De tre neste helgene er det avsatt tid til mer samvær, fester og barnebursdager og juletrefester.
Men rutiner og hverdag er ikke å forakte.


GODT NYTT ÅR! 

4 kommentarer:

 1. Æsj ja, her har vi ennå hvit duk, men vekkerklokka må graves fram i kveld..

  SvarSlett
 2. Godt nyttår til deg og dine, Siri!

  Jeg sier som deg. Jula er herlig, med alt det sosiale og all den gode maten. Men jammen er det godt når hverdagen kommer også :-)

  SvarSlett
 3. Juletreet røyk her i kveld og jeg er egentlig i gang med rydde bort resten av jula også. Her har det riktignok vært flere røde enn hvite duker...
  Joda, skal bli godt med hverdag. :o)

  SvarSlett
 4. Det er godt med ferie og sjokolade - men fillern så vanskelig å legge det fra seg !

  Jeg har enda endel dager til gode hvor vekkerklokken skal på kl 7.30 og ikke 5 !

  Ha et fint møte med hverdagen i morgen :-) Og de blanke arkene er de beste :-)

  SvarSlett