fredag 31. desember 2010

2010 møter 2011

Nyttårsaften 2010
Nyttårsaften er ikke alltid bare fest og moro. Det er også nylonstrømper som fryser fast i leggene når man bare MÅ ut, champagne som for en stor del er oppskrytt og litt formye rødvin... men det er også hyggelig samvær med venner, hverandre og jeg kjenner det er godt å være såpass voksen at man ikke har det ultimate-fest-jaget lenger.

Gunnar Sønsteby er en mann jeg er glad for å kjenne.
I år skal vi være hjemme hos oss med gode venner og kalkun skal stekes og vi får tidlige gjester og vi lager mat og dekker bord sammen. I morgen drikker vi morgenkaffe sammen og dette er noe vi setter stor pris på.

I januar var jeg og mamma i London. Det var fint. Og gjentas i april i år.
Funksjonær på skirenn som vanlig - denne gangen Holmenkollen Skimaraton.
Årsskifte er også tid for ettertanke, en oppsummering,vareopptelling...nye løfter... Jeg har i 2010 ikke blitt supersprek, tynn, pen, snekret lister på badet, ryddet i boden, klesskapet, alltid vært blid og positiv og bla bla bla... det ble ikke sånn i 2009, 2008...hvorfor skal jeg stresse med det i 2011. Å våkne opp hver dag og tenke man skal gjøre det beste ut av dagen, tror jeg på. Det må man forsøke å leve etter.Og å telle fem gode ting i livet sitt før man sovner om kvelden.



En klok kvinne skrev forleden:

Rett før nyttår har jeg lagertelling over alt jeg er takknemlig for. Alt jeg har oppnådd. Alle positive sjeler som har rørt meg. Og ikke minst: hva som skal kjennetegne det nye året. Det går ikke på hva jeg ønsker at verden skal gi til meg, men hva jeg kan gi til verden.
Det er en god måte å avslutte det gamle året på og starte det nye.


Dette synes jeg var så godt skrevet at jeg ikke bryr meg om å omformulere det ytterligere. Jeg tenker langt på vei likt, om jeg ikke klarte formulere det selv. Det er en del ting jeg må ta grep om i året som kommer, både ute og hjemme, for å si det sånn. Jeg gleder meg til å ta fatt, jeg gjør det. Selv om noe blir en litt ensom arbeidsøkt.

Vi brukte mye av 2010 på helsen til femår, det skal vi fortsette med og be om at vi slipper med dette. Andre sliter med virkelig helt andre ting hva gjelder barns helse og vi sender en bønn til dem også.
 


Russejubileum.
Illustreres med bilde av drikke siden det er et godt bilde på altfor mye drikke og altfor mange ikkeflatterende bilder av meg selv, samt at det var mye gammelt folk der altså... ehem...


Ellers begynte jeg å blogge i 2010. Å si det er en gammel drøm... vel, det er kanskje å dra den litt langt,men jeg har tenkt på det lenge. Bladde i 2009 bilder og fant bilder jeg helt klart hadde tenkt på med blogging i tankene... men det var jo bare å kaste seg uti det. Og jeg koser meg og kommer fortsatt til åblogge i 2011.
Føler  fortsatt ikke for å kategorisere meg som mer enn en hverdagsblogg... litt sånn samling-i-bånn om det jeg er opptatt av der og da - her og nå. Og noen måneders blogging gjør en ikke til veteran... 

Ganske tidlig skrev jeg dette innlegget lett spørrende om en verden jeg ikke kjente.

Senere beveget jeg meg veldig inn på "mammablogging".

Opplysningsblogging om noe jeg brenner for siden det er au å ikke vite.

Samfunnsbevisst



Blogging om gode venner, her fra jentetur til Palma i september.

Vi fikk et nytt familiemedlem i oktober. Helge bor fortsatt hos oss i boksen sin på veggen.

Hverdag på sitt mest effektive. Familiedirektør mor med sms som hjelpemiddel er uslåelig.

Litt krenket og refsende her...



Kretasommer blir det nok i 2011 også.

Joda, jeg skal nok komme med en kommentar eller to å året som kommer også.
Venner og familie er og vil fortsatt være det viktigste.
Gjøre sitt beste og greieste. Og be om god helse og fortsatt frihet for oss selv og andre..

Ønsker hver og en av dere en fin nyttårshelg og et godt 2011.

1 kommentar:

  1. Hei !

    Flotte ord og ettertanke:-) Vi er så flink å reflektere over alt vi ikke får gjort og skulle ha gjort. En dag av gangen tror jeg er det beste.

    Min nyttårsaften blir å ligge på sofaen, ta livet helt med ro. Ikke skal jeg ha en nylon som fryser seg fast, skal beundre rakettene fra sofaen.

    Ha en flott aften. Klem :-)

    SvarSlett