tirsdag 14. desember 2010

Mamma, dette får du ikke til jul.

Og det er kanskje like greit. Men jeg fant altså endelig den perfekte julegaven til deg som har alt. En skilpadde. Ikke en levende en, men en som kan skli rett inn i samlingen din av forstenete, støpte, nye, gamle, keramiske-som-flytter-på-seg skilpadder.
Nemlig en utstoppet en.
Jeg sendte mail. Og ventet. Og ventet. I spenning.
Med litt erfaring fra finn.no så vet jeg at man av og til ikke får svar og sjelden napp på spesielle ting. Men jeg håpet fortsatt. Og endelig fikk jeg svar. Joda, skilpadden var min den. Om jeg bare kunne betale inn 1850 kroner på en konto. For denne skilpadden er ikke i Norge, men et annet sted på et tollager og slett ikke i en leilighet i Oslo som vi skulle tro.
Ikke at du ikke er verdt 1850,- i julegave altså, mutter, men når vi snakker utstoppete dyr og det sikkert er ulovlig, er det biokriminalitet det heter...? Og jeg ikke skulle kjøpe, men få den og jeg egentlig synes hele dyret var kjempeekkelt... så tror jeg vi dropper det. Du skal få noe annet. Og så får du heller tenke på hvilken fantastisk julaften dette ville blitt om den hadde vært i en leilighet i Oslo og jeg virkelig hadde fått kloa i den skilpadden, ca. 1 meter lang og med svært levende øyne.
Tenker det hadde toppet gaveutdelingen, jeg!

Bildet av en utstoppet skilpadde var nemlig dritekkelt og ved nærmere ettertanke ikke noe jeg ønsket å ha på bloggen min, derfor denne søte i plysj.
I ettertid kan jeg også berette at annonsen er fjernet fra finn.no og den har også stått på rubrikk.no - så her er det ugler i mosen... om man ikke skal si skilpadde på "tollager"....

9 kommentarer:

 1. En utstoppa skilpadde?!! Usikker på hvem som er mest skrudd her, selger, du eller din mor...hi hi. For hvordan fant på på å søke etter skilpadde på finn, eller ramla du bare over annonsen?

  SvarSlett
 2. Hahaha - hun er glad hun slipper. Gis bort på finn.no er et artig sted å stikke innom av og til. Mye utprompa sofaer og kattunger, emn av og til en perle eller to. Eller en skilpadde...

  SvarSlett
 3. Jeg tror ikke det var meningen at du skulle få tak i denne meget spesielle gjenstanden:-)

  SvarSlett
 4. Det du ikke finner på Finn er vel ikke verdt å finne! Tipper mora di får være glad for at det ikke ble utstoppa skilpadde til jul!

  SvarSlett
 5. Skilpadde?? Ja, ja, hver sin lyst...;) Skilpadder er jo egentlig fine, men har ikke helt sansen for utstoppa dyr...

  SvarSlett
 6. Hmmm... Jeg har jo sett bilde av denne "styggdommen" og jeg tror du skal være glad du ikke fikk tak i den. Og til den prisen da.... Moren din har kanskje en annen mening. Men men.. Ha en fin dag. Klem

  SvarSlett
 7. Mamma er veldig glad denne ikke gikk gjennom! Veldig glad. Hun takket svært pent for at hun slapp. Ja, den var ufyselig.

  SvarSlett
 8. Ha-ha-ha. Ja, det var kanskje like greit ;-) Jeg trodde faktisk det var skilpadden på bildet og syntes den var søt, men kanskje litt i overkant dyr ;-)))

  SvarSlett
 9. Ville du satt en nisselue på skilpadden? Hehe. Høres ut som at det var greit at det ikke ble noe av.

  Padde god jul så lenge :-)

  SvarSlett