tirsdag 25. januar 2011

Finndåttenno

Jeg digger finn.no
Har gjort et par varp ja. Ikke sånne varp som blir en tresiders artikkel i et glanset interiørmagasin - til det er jeg for slurvete med heftgrunn og knotter.  Men likevel anskaffelser, nøye gjennomtenkt som jeg tilpasser våre behov.
Innredningen man så gjennomtenkt går for, er gjerne litt utdatert etter 5-6 år - eller at behovene er endret og man har en bedre oversikt over hva som faktisk blir brukt og ikke. Derfor er det ikke bare for anskaffelser, men også for avhending av ting vi ikke trenger lenger bruker.
For eksempel e
n trimsykkel.

Vi liker ikke trimsykler her i huset. Jeg trodde en gang jeg likte dem - det var jo en tanke bak å gå til anskaffelse av den. Hver gang jeg har sagt at "nuh,min elskede, nå forsvinner sykkelen" så blir det en voldsom sykling i ti minutter og så får den stå og samle støv et halvår igjen..

Men mor har sluttet å tulle. En halvtime etter den ble lagt ut på finn.no på en lørdagskveld, hadde den fått en ny mor. Løkke te!
To røde lenestoler  må heretter bo hver for seg. Sorry - mor trenger luft og gulvplass, ikke to stoler. Men far bor omtrent i den ene (kanskje derfor han ikke hadde tid til å sitte på sykkelen) så den må vi beholde, ellers kunne vi finne på å gi bort far også - og det vil vi jo ikke. Men den andre... tada!

Jeg har et par årganger av Rom123 som jeg har spart på fordi jeg skal gå tilbake til de gode tipsene. Og Foreldre & Barn som jeg egentlig er litt lei av. Hvor mange test av parkdresser og vintersko, kan man egentlig nyttiggjøre seg? Men noen andre kan kanskje kose seg med dem?Jeg digger finn.no

7 kommentarer:

 1. Jeg har også en god del stæsj som sikkert kunne gått via finn. Men jeg får jo aldri somla meg til å legge ut ting. Så det går etterhvert på loppis...
  Liker å tråle finn sjøl, dukker opp mange godsaker.

  SvarSlett
 2. Imponerende! En handlingens kvinne! Få det ut! (Jeg beundrer grenseløst alle som faktisk blir kvitt ting. Selv setter jeg bare det jeg ikke vil ha mer i garasjen og håper på et mirakel. Finn blir liksom litt for personlig påenmåtekandusi. Jeg innbiller meg at de som vil kjøpe romaskinen min vil tenke sitt om at det synes (på meg) at den er lite brukt, at jeg må (bort)forklare flekken på sofaen, unnskylde tåfislukta i skistøvlene etc. etc.)

  SvarSlett
 3. Finn.no er bra ! La forresten ut en snowboard pakke og et par skisko i går - jammen meg ble det napp og nesten et par 1000 kr til meg.

  Vi solgte også en trimsykkel for et par år siden, nesten ubrukt. Tipper ny eier tenkte : Akkurat , dere så ikke akkurat topptrent ut nei, denne sykkelen ville ikke fått brukt seg hos dere liksom..

  SvarSlett
 4. Finn er en god venn i nøden. Jeg har både kjøpt, solgt og gitt bort via han finn. Glad for å høre at du i denne omgang velger å beholde mannen;-) Hilsen Bergljot, som har selvinnsikt nok til å forstå at trimsykkel ikke er noe man drar heim. Rokkering, derimot, er bra. Den kan plukkes fra hverandre og gjemmes hvor som helst hvis man blir lei.

  SvarSlett
 5. Enig med deg, Siri. Finn er supert.
  Jeg har funnet og solgt mye rart der.
  Akkurat nå har jeg en rosa bunadvest og min søsters brudekjole til salgs. Interessert?

  SvarSlett
 6. Takk, Benedicte men jeg kommer fortsatt inn i bunaden min og er lykkelig gift på 10. året.
  Men apropos bunader; min sønn har fått bunader fra finn.no i to år - og de går videre til mindre gutter. Finn.no er fint.

  SvarSlett
 7. er der ikke nogle der har en rottweiler han hund?
  fam på 5 har haft hunde før! samme type

  SvarSlett