lørdag 20. november 2010

Lørdag og helgeplaner og litt testing

Dette er en helg med noen planer, men likevel full frihet til å vakse møkkete hus, møkkete klær, rydde rene klær... sette i gang mer detaljert planlegging av bursdagsfeiring neste helg. Vi skal sette i gang med litt julebakeing og bursdagsbaking og egenltig bare gjøre ting vi synes er koselige og morsomme.


Men først skal lilleduden på dansing. Funky Kidz. 

 Så er det lørdagshandel før vi drar i gang seriøst husarbeid og så er det baking.I morgen skal jeg på Firkløverhuset klokken 14. Arne & Carlos kommer. *fniiiis*
Kjenner meg litt fjortis her, jeg gleder meg stort.
Bli med? 
Også er dette et litt sånn testeinnlegg.Blogspot hadde en eller annen fiffig omlegging i høst og den skriftstørrelsen og fonten jeg hadde brukt, var liksom ikke det samme lenger. Og latskapen lenge leve... men nå tar jeg (etter tips, tusen takk) litt grep. Så hva synes dere om denne fonten og størrelsen?

3 kommentarer:

 1. Supre helgeplaner! Kos dere! Her blir det barnebursdag og pepperkakebaking hos mormor på sjuåringen, vennemiddag for oss voksne.
  Stor forbedring i font og størrelse for meg.

  SvarSlett
 2. God helg!
  Skal tenke på det derre med Arne og Carlos.
  Ellers er fonten større og bedre enn før!

  SvarSlett
 3. Skulle gjerne vært med på Firkløverhuset, men det kræsjer med podens fotballtrening, der mor og mormor skal være med og se i morgen.
  Men jeg har bestemt meg for å strikke julekuler i år! Fikk en oppskrift i Kamille hentet fra boka til Arne&Carlos, gleder meg til å teste.

  Dette innlegget var myyyyye lettere å lese enn de gamle innleggene dine, så du har truffet godt her.

  Koselig å se sidene dine "IRL" også, er vant til å lese på RSS som du vet, og der er hele designet borte. Blitt koselig her inne :-)

  SvarSlett