mandag 1. november 2010

Badet vårt

Det er mange jeg kjenner som bygger bad for tiden. Eller tenker på bad, drømmer om bad eller av andre årsaker snakker om bad. Vi bygget nytt bad i fjor. Det kostet tid og energi - og penger. Men mor visste hvilken stil det skulle være og fikk det til slutt noenlunde som hun ville...
Dette er noen bilder. Noe er litt endret og du får ikke se bilder av de listene vi ikke har fått opp. Gulvet er forresten steingrått med store, grove fliser - bortsett fra et felt foran vasken som er samme mosaikk som rundt badekaret og rundt den vegghengte doen.
Vi har også speil i hele hjørnet rundt vasken - med glasshyller limt på speilet. Dette er gjort hos glassmester på anvisninger og det gir god romfølelse til et lite bad.
Barn får bruke badet der barn bor.
Og hvem sier at gutter må ha dukker for å leke rollespill?
En liten elefant og en Elias-båt funker som gress!

Du verden, vi har en hvit dorull.

Gammelt vitrineskap fra IKEA som er malt. Og i alle de årene vi har hatt det (opprinnelig trehvitt) har det jo bare ventet på å bli malt, knotteskiftet - for å bo på det nye badet.
Vi ser det nå.

Veldig classy å vise bilde av badet med dolokket åpent...
Og enda en hvit dorull. Vi har nå fått opp en dorullhenger på veggen altså. Ser at håndklehengeren mangler også.

Støpt steinvask fra en dritdyr designsjappe som jeg pga rompeservice ikke nevner navnet på.
Men du ser det innflisete badekaret med mosaikkfliser. Det er jeg fornøyd med altså!

En dusjstang i bøy. Den var det far som begjærte.

Nedstøpte kraner og uttak. Når alle får være med å bestemme så er ikke nødvendigvis helheten det fremtredende. Men mors kran og fars dusj er begge deler dansk design.

Hvorfor ikke ha Madonna og barnet på badet liksom?

Dette er også dansk design.
Lekker plexiglasslampe kjøpt på samme butikk jeg ikke nevner navnet på.

Dette er en italiensk glassflis jeg så for mange år siden. Men fordi den kostet flere tusen kroner så kunne vi bare ikke kjøpe og bruke på det midlertidige badet vi halvveis pusset opp da. Men kjære flis, jeg glemte deg aldri. Og da vi skulle pusse opp badet så var tiden kommet. Og det var to igjen og de lå slengt på bakrommet og jeg fikk dem svært rimelig (i forhold til utgangsprisen). Denn støpte vi i fronten på det innflisete badekaret. Den andre er ikke brukt - står kun til utstilling og er lysegrønn med små fisker i.

7 kommentarer:

 1. Flott bad! Og verdt slitet til slutt, vil jeg anta!

  SvarSlett
 2. Ser at det ligger mye planlegging bak badet deres. Det ble veldig fint.

  SvarSlett
 3. Synes badet var riktig så classy! Fliser og håndklær matchet jo!

  SvarSlett
 4. Jeg som har sett badet in real life - syns det er kjempeflott. Alt sammen :o)

  SvarSlett
 5. Hei

  Stilig bad dere har, kule de flisene med fisker. Ha, vi har også en toalettrull på kanten slik. Jeg skulle gjerne pusset opp badet vårt!!

  Ha en fin dag:-)

  SvarSlett
 6. Takk for hyggelige kommentarer. ja, vi er kjempefornøyde. Beslutningen om at det skulle tas til vi sto med bare vegger med gul glassvatt var svært kort. Så måtte mye skaffes i hurten og sturten. Men tankene og ideene om stilen besto så det gikk fint. Tok fryktelig lang tid - vi levde uten bad i flere måneder. men med vask og do fungerende et annet sted i huset er det utrolig hva som går.

  SvarSlett
 7. Rompeservice.... hohohohoho.... ler så jeg dåner.....!!!!! hhihi... du leser vel kommentarene på blogger og ikke direkte i innleggene får jeg håpe?
  Kjempefint bad!! :)

  SvarSlett