tirsdag 26. april 2011

Jeg forsøkte å ignorere...

...men klarte ikke lenger nå, altså. Jeg er for å lage mat fra bunnen av, bruke rene råvarer. Det er sunnere og tar ofte kortere tid - faktisk. Selv om vi her i huset også synder med ferdig brødmelblandinger og en frossenpizza i ny og ne... men dette tar bare kaka. Hvis du skal gå til innkjøp av vårløk og litt skinke og "annet du liker" og så bære  det hjem, kutte det opp og i tillegg ta frem stekepannen og steke deg en omelett... så skal det å kakke tre egg og vispe lett sammen være så inderlig komplisert, tungvint eller noe annet - slik at dette er løsningen?  

Det er faktisk bare en ting som slår dette, og det er ferdigstekte pannekaker i plast. (unnskyld, du vet hvem du er...)

6 kommentarer:

 1. Synes faktisk dette er verre enn plastikkpannekaker. Helt ufattelig at det finnes et marked for det der! :(

  Plastikkpakkedepannekaker derimot er DEILIGE når en er på tur og ikke har tilgang på kokkeleringsmulilgheter.

  Jeg har "rantet" en del om disse eggene i påsken.... ;)

  SvarSlett
 2. Må si meg enig i at omelettblanding er ganske unødvendig. Piske egg er vel ikke det mest tidkrevende og vanskelige å få til... Det klarer selv far her i huset!

  SvarSlett
 3. Det eneste jeg tenkte på er at de kanskje var litt greie å ha med på tur. Hvis man ikke gadd å dra på knuselige egg. Men hvor ofte er det absolutt nødvenig, liksom? Nei, det er nok ikke lenge før det er over og ut med denne.

  SvarSlett
 4. Jeg har reagert på samme måte som deg... erre mulig lissom - trenger vi virkelig omelett på en kartong??
  Jeg tror ikke denne blir noe stor hit. Men noe må jo produktutviklerne ha å gjøre - eller??

  SvarSlett
 5. De har bare tatt et storkjøkkenprodukt og gjort det om til et famileprodukt. Produktet har faktisk eksistert i alle fall de siste 16-17 årene. Jeg er helt ening med dere som sier at man kan knekke og piske de eggene man ønsker å bruke i en privathusholdning, men når det kommer til storhusholdning er det litt anderledes. Jeg er i alle fall glad for at produktet finnes, det er ikke så artig å knekke 3-4 kartonger med egg (1000-1200 egg) for å få nok til eggerøre til frokost. Da er det mye enklere med noen 5 litere med eggemasse. Spesielt glad i produktet var vi i Afghanistan. Det er utrolig hva en kanne med frossen eggemasse fra Norge kan få folk i godt humør.

  SvarSlett
 6. Kjepphesten min er kokte egg i lake. Kjenner at jeg begynner å fyre meg opp bare ved å skrive denne kommentaren. Så jeg avslutter å sier God helg isteden :)

  SvarSlett