fredag 15. april 2011

Å holde seg over tallerkenen

I går var jeg tidlig på jobb. Veldig tidlig, sånn som livet har blitt nå. Så tidlig at jeg ikke drakk kaffen hjemme, men tok med den beste kaffen i et termokrus og skulle drikke den der.
Dette er et termokrus jeg kjøpte på Island i 2001. Det har periodevis vært litt slarkete i sporene i lokket. Sånn var det i går også. Så over en lyseblå bluse, helte jeg likegodt kaffe og fikk store flekker over "hele meg", dvs puppene. Nå trenger jeg i utgangspunktet ikke at oppmerksomheten dras ekstra dit... og jeg ble ganske sur... skulle jeg dra hjem og skifte... ? Eller skulle jeg bli med på vitsing om pupper og lukte faktisk litt deililg kaffe resten av dagen?
Jeg valgte det siste. Kaffe lukter da bare godt?

Da jeg kom hjem med puppen full av kaffe, så ser femår på meg og sier;
"Mamma, glemte du å holde deg over tallerkenen?"

5 kommentarer:

 1. Hehe, herlig kommentar :-) Jaja - overpartiet fikk sin velfortjente oppmerksomhet den dagen?

  Av og til når det er rolig på vakt stikker vi innom stamstedet for en latte og tar med i sola. En gang var ikke lokket skikkelig på og jeg helte ut og over meg på samme måte. Og vi fikk utrykning, jeg måtte kjøre med litt kaffe på meg ( sikkert veldig presentabelt) Og lærlingen min stirret på kaffeflekkene og flirer skjult. Og sa : Det der er en genial måte og få folk til å stirre på "kaffemuggene" !

  SvarSlett
 2. He he... Bra kommentar :-)

  av og til har man litt uflaks, men godt man kan komme hjem til noen som sjarmerer deg uansett.

  Snakkes vi ikke - så god påske ;-)

  Klem

  SvarSlett