torsdag 7. april 2011

Du vet ikke hva du snakker om...!

Dagens snakkis og latterliggjøringsobjektet i mer og/eller mindre seriøse medier. Forståelig. En politiker har gått av skaftet. Hun har vippet over, eksplodert, sagt fra - alt etter hvordan man ser det.

Men venn HP, har skrevet om saken i dag i sin blogg.
Og det er den andre siden av det. Og som jeg kommenterer der; at det ikke skjer oftere?
Jeg trenger ikke si noe mer, HP sier det for meg.

God middag!

2 kommentarer:

 1. Helt enig i at en sak alltid har to sider. Og som du sier, det er nesten rart at dette ikke skjer oftere.

  Samtidig er jeg veldig enig med dem som påpeker at dette er en katastrofe for Navarsete som politiker. Jovisst er hun et menneske med normale menneskelige reaksjoner. Men hun er også toppolitiker. Og lar hun seg vippe av pinnen får det konsekvenser for hennes troverdighet.

  Da det uheldige opptrinnet først var et faktum hadde Navarsete bare en ting å gjøre: å legge seg skinnflat. Noen vil påstå at hun har gjort det. Jeg er uenig. Jeg stusser på måten hun beklager på. I går kveld uttalte hun til VG at hun beklager at hun fremsto som så sint. Hun var egentlig bare en smule engasjert. "Jeg var slettes ikke sint på Janne, og er utrolig lei meg dersom hun oppfattet det slik", sier hun. What? Prøver hun å fortelle meg at hun ikke var sint? Det hun sier er at velgeren misoppfattet henne. Hun har med andre ord ikke gjort noe galt. Det er alle andre som har mistolket henne. Ikke et smart kommunikativt grep.

  Men igjen, jeg skjønner reaksjonen. Men jeg er samtidig sikker på at episoden har en uheldig innvirkning på Navarsetes omdømme.

  SvarSlett
 2. Klart den har. Jeg hørte dem begge to i radioen i ettermiddag, da var det bare kos... å unnskyld, så fint du er engasjert og sånn - fra begge to.

  SvarSlett