mandag 5. november 2012

Siri blogger fra sykesengen

Så har man tilbragt noen dager på "skandalesykehuset Ahus" og blitt så godt tatt vare på.
Hjemme igjen er jeg ikke egentlig i sykesengen, men sykesofaen... jeg har blitt fantastisk godt tatt vare på og det nærmeste jeg kom en skandale, var kaffeautomaten på sengeposten. Men noe skal jo motivere til hjemreise også.
Jeg kan nok dryppe litt om en fomle eller to, romkamerater og sånn. Ahus er en arbeidsplass og en arbeidsplass er sjelden ensidig hva karakterer angår... kanskje det kommer en betraktning eller to etterhvert. Men jeg og familien min og de jeg kjenner har alltid blitt behandlet profesjonelt, vennlig og godt på Ahus. Så også denne gangen.

Så nå er det å komme seg i form igjen. Må være i bevegelse, selv om om jeg ikke kan gjøre så mye. Holde meg i bevegelse... bare ligge på sofaen med bøker og Netflix gir blodpropp og hengerompe. Så det blir noen godteriturer til kjøkkenet....ehhh... knaskerøtter, så klart.

Nuvel, frisk blir jeg og det er bra. Tiden det tar frem til jeg er der, skal jeg bruke godt. Når alt dette er over, blir det en ferieuke til og da er juleforberedelser i full gang. 


8 kommentarer:

 1. Godt du kom deg trygt gjennom sykehusoppholdet. De har nok et litt ufortjent dårlig rykte. Jeg fornekter ikke at det har skjedd svært uheldige ting der, men jeg er overbevist om at det jobber energiske omsorgspersoner der også.

  Gjør det beste ut av oppholdet på sofaen, god bedring.

  SvarSlett
 2. God bedring... Og jeg tror de som jobber på Ahus gjør sitt aller aller beste, men det er jo så trist at rammene de jobber i skal være som de er.

  SvarSlett
 3. Nyt sofalivet og god bedring! :)
  Jeg tror de fleste som jobber på sykehus gjør det beste de kan ut i fra situasjonen, men jeg skulle ønske de fikk litt bedre betalt for å ta vare på oss. Det hadde kanskje motivert til å gjøre jobben enda bedre?

  Klem og god mandag! :)

  SvarSlett
 4. God bedring, Siri! Ser du ikke slurver med tåneglene selv om du nå ligger i sykesenga. ;-)

  SvarSlett
 5. Takk alle. Ja, jeg mener virkelig at personalet gjør sitt aller beste. Og det er så bra nok. Har vært det for meg.

  Og ja, jeg slurver aldri med tåneglene. Stilte med nybarberte legger og puma og nylakkerte legger. Litt standard må det være *ler*(gjorde det samme da jeg stilte til fødsel en novemberdag også)

  SvarSlett
 6. God bedring!!! Håper du blir fort frisk igjen!

  SvarSlett