søndag 12. februar 2012

Sykestuen

Onsdag kveld ble en varm affære. Jeg og seksår krøp sammen under teppet og glødet sammen og hver for oss.
Torsdag morgen glødet vi fortsatt. Vi hadde hoste og hals og skikkelig vondt i brystet begge to. Selv hadde jeg nok kanskje kreket meg på jobb hadde det ikke vært for tidenes migreneanfall - som egentlig var en 48 timers spysyke...

Fredag var faktisk verre for oss begge. Jeg er vant til kjappe, små forkjølelser og sånn, ikke langvarige greier av denne sorten. Vi jobbet oss gjennom hvert vårt, jeg og arvingen. Og det var godt da far kom hjem og tok vare på oss. 

Lørdag så lysere ut. Det var godt å kunne stå på bena, få seg en dusj og et bad og kjenne at vi begge var inne i rehabiliteringsfasen. Nesten i hvert fall. Hoste og forkjølelse slipper ikke så lett heller. Men feberen er borte.

Søndag morgen: vi har sovet lenge , vi hoster men er feber- og spyfrie. Vi kan gå opp en trapp uten at bena dirrer. Og kanskje man skal forsøke seg litt på mat også?

Og en kopp kaffe?
Ikke veldig fristende. Vi er fortsatt på vann og eplejuice... men siden man i anledning morsdag er forespeilet vafler og middag og sånn, må man kanskje begynne et sted?


Vakkert lidende i kjølige lakener.
Nei, det var ikke helt sånn her i huset.

Foto: colorbox2 kommentarer:

 1. God bedring! Og takk for god bedring inne hos meg, min bloggvenn;) Jeg har fortsatt influensa og hoster masse. Men gudskjelov ikke noe spying..

  SvarSlett
 2. Ikke tenk på noe annet bare kontakt Dr.Osagie og kjøp noen av hans urte medisiner, og depresjonen din vil absolutt gå bort. Dette var min sinnstilstand da legen min fortalte meg at jeg ikke vil kunne konkludere på grunn av Fibroid sykdom, og når jeg bestemmer meg for å komme ut til presten, og presten fortalte meg hva jeg skal gjøre for å få medisinen. Til slutt mottar jeg alle urtemedisiner som helbreder min Fibroid og ga meg sjansen til å bli en stolt mor. Dr.Osagie er en stor spiritualist på grunn av ham i dag er jeg en mor til to. Han gjorde det for meg og flere andre kvinner rundt om i verden, fordi det er hvordan jeg kom til ham gjennom sine egne vitnesbyrd. Jeg gir deg min nå kan du kontakte Dr.Osagie på (DROSAGIE99@gmail.com) eller Via whatsapp eller telefon, (+2349070977669). Hvis du lider av følgende gynekologisk sykdom ::
  1. Fibroid, Hysterektomi, Astma, All STD, sinusinfeksjon, uforklarlig abort, fibromyalgi.
  2. Høyt blodtrykk (urter for å redusere BP innen 7 dager)
  3. Infeksjon, vanlig kroppssmerter (gjærinfeksjon), urinveisinfeksjon. Skjoldbruskinfeksjon, Hudinfeksjon Herbal krem
  4. Blokkering fra egglederrøret, Urter til ubundet livmor, Hepatitt
  5. Cyst fra eggstokkene, PCOS
  6. Ubehagelig lukt fra jomfru, jomfru kløe
  7. Uregelmessig menstruasjon,
  smertefull periodeBare kontakt den spiritualistiske Dr.Osagie på (DROSAGIE99@gmail.com) eller (+2349070977669) for å få hans urtemedisin til å kurere din sykdom og sette deg på en morsom side av livet.
  takk det har vært en glede å dele.

  SvarSlett