torsdag 23. februar 2012

Gratulerer med Prinsessen

Rørt til tårer er jeg; Sverige har fått en ny tronarving. En (selvsagt) veldig søt prinsesse. Som sikkert skal hete Charlotta Desiré Rullgardina Daniella eller noe sånt.
Det er vakkert når et nytt barn kommer til denne verden. Og når det er nydelige Victoria og sjenerte Daniel endelig har fått hverandre og nå en baby...

Og det høres så royalt ut når Daniel snakker om "När jag gick från rummet låg den lilla prinsessan på sin moders bröst och såg ut att ha det väldigt mysigt."  Moders bröst. Herlig.Gleder meg til å se bildene.
I mellomtiden kan jeg jo vise en annen, minst like vakker baby.

3 kommentarer:

 1. Mm, rørt eg og, kongefan som eg er. :)

  SvarSlett
 2. Jeg og! En lykkelig historie fra virkeligheten!

  SvarSlett
 3. Ikke tenk på noe annet bare kontakt Dr.Osagie og kjøp noen av hans urte medisiner, og depresjonen din vil absolutt gå bort. Dette var min sinnstilstand da legen min fortalte meg at jeg ikke vil kunne konkludere på grunn av Fibroid sykdom, og når jeg bestemmer meg for å komme ut til presten, og presten fortalte meg hva jeg skal gjøre for å få medisinen. Til slutt mottar jeg alle urtemedisiner som helbreder min Fibroid og ga meg sjansen til å bli en stolt mor. Dr.Osagie er en stor spiritualist på grunn av ham i dag er jeg en mor til to. Han gjorde det for meg og flere andre kvinner rundt om i verden, fordi det er hvordan jeg kom til ham gjennom sine egne vitnesbyrd. Jeg gir deg min nå kan du kontakte Dr.Osagie på (DROSAGIE99@gmail.com) eller Via whatsapp eller telefon, (+2349070977669). Hvis du lider av følgende gynekologisk sykdom ::
  1. Fibroid, Hysterektomi, Astma, All STD, sinusinfeksjon, uforklarlig abort, fibromyalgi.
  2. Høyt blodtrykk (urter for å redusere BP innen 7 dager)
  3. Infeksjon, vanlig kroppssmerter (gjærinfeksjon), urinveisinfeksjon. Skjoldbruskinfeksjon, Hudinfeksjon Herbal krem
  4. Blokkering fra egglederrøret, Urter til ubundet livmor, Hepatitt
  5. Cyst fra eggstokkene, PCOS
  6. Ubehagelig lukt fra jomfru, jomfru kløe
  7. Uregelmessig menstruasjon,
  smertefull periodeBare kontakt den spiritualistiske Dr.Osagie på (DROSAGIE99@gmail.com) eller (+2349070977669) for å få hans urtemedisin til å kurere din sykdom og sette deg på en morsom side av livet.
  takk det har vært en glede å dele.

  SvarSlett