søndag 12. februar 2012

Morsdag

Det er morsdag. I Norge har de fleste av oss det godt, og dagen handler om kaffe på sengen og marsipankake fra Rema. Eller noe sånn. Her i landet  føder vi trygt og sikkert, det er et goodt helsevesen - og gratis - som gjør at barna våre blir godt tatt vare på.


I alle land er det slett ikke sånn. For fattige kvinner i Afrika og Asia er det å bli gravid noe av det farligste de utsetter seg for i livet. Hvert minutt dør en kvinne av komplikasjoner i forbindelse med svangerskap og fødsel. 


Derfor er det godt at CARE setter fokus på dette. Du kan støtte det arbeidet CARE gjør, ved blant annet å kjøpe morsdagskort.
Med tatovering. Kul greie. Samfunnsyttig greie.


Det er sikkert lov å kjøpe på etterskudd også.

3 kommentarer:

 1. Håper du har hatt en bra dag!

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, tusen takk. På bedringens vei etter flere dagaers sykdom (ref. forrige innlegg) men middag og vafler og kos er herlig. Skulle vært morsdag hver dag.

   Slett
 2. Ikke tenk på noe annet bare kontakt Dr.Osagie og kjøp noen av hans urte medisiner, og depresjonen din vil absolutt gå bort. Dette var min sinnstilstand da legen min fortalte meg at jeg ikke vil kunne konkludere på grunn av Fibroid sykdom, og når jeg bestemmer meg for å komme ut til presten, og presten fortalte meg hva jeg skal gjøre for å få medisinen. Til slutt mottar jeg alle urtemedisiner som helbreder min Fibroid og ga meg sjansen til å bli en stolt mor. Dr.Osagie er en stor spiritualist på grunn av ham i dag er jeg en mor til to. Han gjorde det for meg og flere andre kvinner rundt om i verden, fordi det er hvordan jeg kom til ham gjennom sine egne vitnesbyrd. Jeg gir deg min nå kan du kontakte Dr.Osagie på (DROSAGIE99@gmail.com) eller Via whatsapp eller telefon, (+2349070977669). Hvis du lider av følgende gynekologisk sykdom ::
  1. Fibroid, Hysterektomi, Astma, All STD, sinusinfeksjon, uforklarlig abort, fibromyalgi.
  2. Høyt blodtrykk (urter for å redusere BP innen 7 dager)
  3. Infeksjon, vanlig kroppssmerter (gjærinfeksjon), urinveisinfeksjon. Skjoldbruskinfeksjon, Hudinfeksjon Herbal krem
  4. Blokkering fra egglederrøret, Urter til ubundet livmor, Hepatitt
  5. Cyst fra eggstokkene, PCOS
  6. Ubehagelig lukt fra jomfru, jomfru kløe
  7. Uregelmessig menstruasjon,
  smertefull periodeBare kontakt den spiritualistiske Dr.Osagie på (DROSAGIE99@gmail.com) eller (+2349070977669) for å få hans urtemedisin til å kurere din sykdom og sette deg på en morsom side av livet.
  takk det har vært en glede å dele.

  SvarSlett