onsdag 8. februar 2012

Kjære Madonna.Du skylder meg. Du skylder meg en konsert. Jeg var nemlig på din siste konsert i Oslo. Da vi rustet med regntøy og støvler skulle oppleve selveste Madonna. Veldig hyggelig selskap, passe eksotisk med norsk sommerregn i form av tilitersbøtter som ble kastet utover publikum. Vi gledet oss til verdens gjeveste og sprekeste Madonna. Vi visste ikke at du var sur og ikke tålte regn og ikke kunne bli våt. Ja, jeg skjønner at man ikke danser på klissvått og glatt. Men da gjør man - som verdens mest proffe artist - det beste ut av det og leverer. Det må jeg gjøre når jeg er på jobb. Selv om det er dager som suger.Så, kjære Madonna, nå når du kommer du tilbake. Du skylder meg en inspirert og fresk konsert. Jeg regner med du googler litt før du kommer, finner dette innlegget, kjører det gjennom google translator og legger igjen en kommentar med e-postadresse, så får jeg billetten min på den måten.
For du skylder meg.

5 kommentarer:

 1. Enig! Madonna bør virkelig kjenna si besøkelsestid her. ;)

  SvarSlett
 2. Hehe..
  Enig! Her bør det nok komme en billett eller tre! =)

  SvarSlett
 3. Haha! :) Regner med at hun skammer seg etter å ha lest innlegget ditt ;)

  SvarSlett
 4. Jeg var jo søkkfortvilet da Madonna kom til Norge sist. For jeg var på tjukka og kunne ikke reise! Men skjønte jo etter hvert at jeg ikke hadde gått glipp av all verdens. Kanskje det blir ny sjanse nå, for både meg og henne? ;-)

  SvarSlett
 5. For en flott beskrivelse av konserten, som egentlig hadde stort potensial. Jeg var høygravid og satt for det meste på en krakk mens jeg tenkte at jeg måtte få med meg en ny konsert av denne kule og spreke dama:-)
  Fastelavnsbollene så gode ut. Her ble det ingen markering. Influensaen herjer...

  SvarSlett