fredag 28. oktober 2011

Nytt & nyttig - advarsel, innlegget er lett hånlig

Ok, jeg innrømmer det. Det er fest når Nytt & nyttig-katalogen kommer. Jeg og min elskede fråtser i utrolige greier og saker. Vi er ikke fintfølende. Vi ler så vi griner; av stygge og utrolige ting. Og ikke minst beskrivelsene av produktene. Pengesokker...! Don't leave home without them...


Ekte porselen.
Kan vaskes i maskin. Faktisk.
Det skal bli godt å slippe knapper. Her får du en pakke med tape.
Synes du det er vanskelig å skrape yoghurtboksen?
Vel, her kan du anskaffe deg en spesialskje.
Ingen mer trening! Flott figur i en fei...!
Se den blubba på før-bildet... og så etter... hvorfor trene og slanke?
Jeg kan jo bare kjøpe en brun sokk/støttebandasje å tre over hele meg.
Dette er en perle. Kroppsvasker i fire deler.
Legg spesielt merke til mellomtærne-vaskeren.


Ok, jeg ser at det er endel produkter som kan gå under "et enklere liv". Og ja, smaken er forskjellig. Bare sånn at jeg har sagt at dette anerkjenner jeg. Uten at det forhindrer meg av å le rått av begrper som nettopp "ekte porselen" og får meg til å undre hva uekte porselen er. Skjønt, hadde det vært noe, så selges det også her. Tror du ikke?

7 kommentarer:

 1. Nytt og nyttig er nyttig, dersom du treng ein latter:) Ikkje lenge sidan eg hadde innlegg om dette, m.a om den total-hold-in saken.

  SvarSlett
 2. Tjihi! Ja, her kan man få seg en god latter! Joda, noe kan, som du sier, inngå i kategorien "et enklere liv", men inntil vi får de behovene selv kan vi jo flire litt :-)

  SvarSlett
 3. Slike hold-in-produkter, fungerer de til noe annet enn mageknip?

  Fysj!

  SvarSlett
 4. He he, man kan more seg lenge med sånne kataloger:)

  SvarSlett
 5. Nytt & Nyttig-katalogen er fantastisk underholdning! En av de få tingene jeg savner etter at jeg fikk Ingen reklame-merke på postkassen.

  SvarSlett
 6. Sånne sokker har mannen, de er geniale!

  Kødda! :-)

  SvarSlett
 7. En kollega hadde med seg julekatalogen på jobben. Det ble en veldig artig kaffepause. Vi vurderer nå å kjøpe katalogens "forundringspakke". Nemlig opp til 20 innpakkede gaver med inntil 70% rabatt. Tenkte vi skulle ha det som avdelingens julekalender i år:)))
  Anita E.

  SvarSlett