onsdag 12. oktober 2011

Island

Vi har altså vært på Island. For ti år siden var vi der på bryllupsreise og vi ville dit igjen. Nå med en førsteklassing vi visste ville ha stor glede av ting som Blå Lagune, geysirer og slikt. 
Han var nok ikke så langt vi hadde trodd, så det ble litt mer fastfood og småguttgreier enn forventet. Men man snur seg på hælen, like blid og se gledene i det man ikke hadde planlagt også.

Jeg skal sortere litt mer og legge ut bilder, men her er noen smakebiter, sånn som en teaser...

Legg merke til at pølsa inneholde kjønnsorganer fra dyr. Grisefita, faktisk... fnis.
Mor og far på shopping mens ungen er alene på islandsk hoppeloppelandaktig ting alene.Det kommer fler bilder fra vakre Blå Lagune.
Men deilig bad med påfølgende deilig salatlunsj oog skyr.

3 kommentarer:

 1. Heldige dere! :-) Jeg vil også tilbake til Island! Håper jeg slipper å vente i 10 år, men i allefall kan jeg glede meg til å høre mer fra turen deres .

  Jeg kan raskt konkludere med at dere fikk finere vær enn oss i Den blå lagune. 26.juli i år blåste det sånn omtrent stiv kuling med storm i kastene (definert av en ikke-metrolog...) fra sørvest, og det hølja ned. Så skulle vi utover, var det bare å snu ryggen til og gå bakover... Kjølig, ja! Skjønte godt badevaktene som pakka seg inn i varmedressen sin :-)

  SvarSlett
 2. Island er et fantastisk land, så mye flott å se og gjøre, og masse trivelige mennesker. Gleder meg til å se flere bilder :)

  SvarSlett
 3. He he, mange herlige bilder her;)

  SvarSlett