torsdag 5. februar 2015

Trening - refleksjoner

Ja, jeg trener. Jevnt og trutt, med mer og mindre iver. Noen morgener er bare så tunge og trege. De på treningssenteret ler av meg, der jeg sitter med jakken pakket rundt meg som en dyne, og venter på pt. For jeg bruker en personlig trener. Det har til nå ikke fungert for meg å gå selv og ta en treningsøkt. Har forsøkt meg i helgene... men da er det gjerne overbefolket, særlig av kompisgjenger som svetter og ikke tørker opp etter seg, og sånn. Ja, det er mitt problem og ikke deres, jeg vet det.

Jeg forsøkte meg på yoga, og om ikke jeg ble direkte hektet, så ble det i hvert fall noe jeg kan gjøre selv og som jeg kjenner er bra for meg.

Nå er målet at jeg skal gjøre noen økter (utenom yoga) selv. Men det er ikke lett. Som jeg sier til ungen; "at ting ikke er lette, betyr ikke at man kan droppe det uten å forsøke."

Så, jeg kan ikke gi meg - og jeg er på trening i hvert fall. Drevet av å betale dyrt eller ikke...

Jeg reflekterer også over treningstøy, det kommer jeg tilbake til.Nei, selfie av meg som strutter foran et speil på trening får du ikke. Vær glad for det. Men jeg har kul treningsbag, da.

2 kommentarer:

 1. Kul bag. Jeg har lite rosa plagg ellers, men når det kommer til treningstøy er alt lov. Ser fram til innlegget om treningstøy.
  Du er flink, klapp på skulderen fra meg.

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk, det er en vattert Røhnisch-bag, med en liten bling i hjørnet. Liker og hater treningstøy... sukk...

   Slett