tirsdag 23. september 2014

Når små gutter møter store menn.

Slik gikk det for seg da en avgått Secret Service-ansatt fikk lov til å ta med seg kona og sønnen for å hilse på president Barack Obama. Foto: Lawrence Jackson / Det hvite hus

For mange år siden, da gutten min var sånn omtrent i treårsalderen, møtte han Gunnar Sønsteby.
Jeg kjente Gunnar. Han hadde kontor ved siden av Oslo Lotteforening, og en god venn av lottene, og en hyggelig mann å omgås. Ofte møttes vi i korridoren, og han gjorde oss også tjenester ved å være foredragsholder for oss flere ganger.
I alle fall, denne ettermiddagen for mange år siden, skulle vi ha styremøte og Gunnar var på kontoret sitt. Han ropte oss inn for å snakke om noen bøker, eller var det filmer... ikke husker jeg det. 

Det jeg husker er at han hadde en skål med twist på pulten sin.
Mn sønn, som var (og er) svært lite opptatt av store menn og kjendiser som sådan, styrte rett mot sjokoladen. Ikke at han likte noen av dem, til dags dato er det kun melkesjokolade og smarties som godtas, men det betyr ikke at en treåring kan drive dype undersøkelser.
Utrolig kjipt at jeg ikke hadde åndsnærværelse til å ta et bilde av den store mannen - og min gutt på hue i sjokoladeskålen. Litt flau mamma, må få si det.

I alle fall. Episoden er definitivt konfirmasjonstale-materiale, som vi ble så sjarmerende påmint om da Dagbladet presenterte dette bildet av president Obama og hans gjester.

1 kommentar:

  1. Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.

    SvarSlett