mandag 23. januar 2012

Titt tei!


Joda, jeg er her. Jeg har ikke vært syk, på ferie eller bare meldt meg ut... eller jo litt. Litt meldt meg ut. 2012 kom brått på og det koker litt vel mye. Litt mye å tenke på. Både privat og på jobb. Har havnet i "burde burde"-fellen og kombinert med årsoppgjør så blir det lett mye jobb, sliten kropp og ingen evne til å slepe seg på trening eller gjøre noe kvalitativt for seg selv utenom tv. Jeg har vært lite på nett, ikke en gang Facebook sjekker jeg hver dag. Men sløvet mye i den gode, myke sofaen min har jeg.

Jeg vil ikke ha sånn "lykke-blogg" med masse kosemose og deilige designbilder og kun sunne måltider og interesser. Men jeg kan heller ikke alltid skrive alt hva man tenker på og driver med, det kan bli utleverende, og det vil vi vel ikke?

Hverdagen er tilbake. Både hjemme og på jobb  og på nett. Hverdag - mer eller mindre er her igjen. Etter en liten pause. Så jeg håper du også fortsatt er her og bringer et par lykkeblogg-bilder av gutta mine på skitur i helgen. Vi har hatt en fin helg med deilig skiføre. Turen ble ikke lenger enn til Appelsinhaugen for lokalkjente. Men det gjorde godt for både store og små.


4 kommentarer:

 1. Jeg er her... og forstår pauser. Appelsintoppen høres ut som et bra stoppested :)
  Ha en fin mandag!

  SvarSlett
 2. Vi er her, og lykkeblogg-bilder tåler vi. Lurer på om Appelsinhaugen er den samme som min Appelsinhaug? Tror nok det finnes flere. Min er i Oslo, forresten.

  SvarSlett
 3. Så deilig det hørtes ut å kunne gå en ordentlig vintertur :) Gjør ikke noe om det ikke er langt, bare alle har det topp og hjertene fryder seg ; det lille er godt nok !

  :)
  *klem*

  SvarSlett
 4. Appelsinhaugen (uttales med trykk på "apppp..." med mange p-er) er siste stopp for Høgsmåsan i skogen vår. Neste gang, eller i hvert fall denne vinteren, så må vi komme oss helt til Ringdalshytta.

  SvarSlett