onsdag 4. januar 2012

Nyttårsblues?

Foto: Euroflorist
Jeg setter spørsmålstegn fordi jeg ikke helt vet om det finnes noe som heter det. Men ok, kanskje det gjør det nå i hvert fall. Aldri har jeg hatt så mange halvskrevete innlegg på utkastfanen. Så mye påbegynt, ingenting ferdig. Alle steder spruter det av ryddige hus "etter at julen er kastet ut", masse nyttårsforsetter og alle snakker om blanke ark og fargestifter til.
Jeg synes selv jeg var så klok i fjor, orket å tenke en hel tanke liksom... men i år er det tungt, altså.

Det er hverdag igjen. De dagene det er flest av. Dog kan jeg alltid klare en ferieuke til, tror aldri det endrer seg. Vi har hatt en fin jul og en herlig nyttårshelg, vi har fått mye fint til jul og arbeidsoppgavene på jobb er overkommelige.

Men med jobb og hverdag kom migrenen, arm i vondten, skittentøy og slitenhet. Jeg er blakk og selger unna alt i boden på finn.no (noe som i og for seg er positivt uansett), v-en på tastaturet mitt virker bare av og til og julekortene kollapset i år, til mange. Nå er det ikke en gang romjulskort om jeg sender dem. Jeg savner vinter og ski eller skøyter, jeg vil trene men orker ikke. Folk rundt meg endrer posisjon, ikke noe som påvirker meg utover min komfort, men likevel. Det blir en lang vinter og vår og jeg er ikke vant til å ha det sånn. Jeg liker ikke å klage, for jeg har det jo bra. Egentlig.


Er det nyttårsblues?
Har ingenting å klage over, men det blir et år uten kjente milepæler, håper det blir fint på det jevne. Mer kan man vel egentlig ikke ønske seg?

Jo, en bukett tulipaner. Den fineste blomsten. Og jeg skal invitere en bukett til helgen. Når man er blakk, kan man like gjerne bruke de siste tierne på blomster.

5 kommentarer:

 1. Oj, held ut! Det lysnar nok, skal du sjå. Tulipanar var ein god ide! Ynskjer deg eit fint 2012. :)

  SvarSlett
 2. Stå på Siri, du er snart på banen igjen. Kjenner meg igjen med disse innleggene du snakker om, bare det at mine ikke en gang rekker å bli halvskrevet... De forblir som regel bare i mitt hode, enda jeg knipser bilder og ser for meg hva jeg skal skrive.

  SvarSlett
 3. Om det er noen trøst - jeg har også massevis av halvferdige innlegg - klarer liksom ikke å fullføre dem. Huset burde ryddes, kasser flyttes, mm....Vi får ta det etterhvert..
  Godt nytt år til deg:)

  SvarSlett
 4. Tulipaner kan gjøre underverker!
  Ønsker deg et godt nytt år, og ikke stress med alle disse forsetter og muligheter som alle snakker om. Hverdagen kommer til alle. Og fint på det jevne likte jeg, det er sånn det skal være!

  SvarSlett
 5. Tulipaner er min favoritt, også! Og orkideer. De siste der kan jeg mishandler, og det passer meg perfekt. Trur forøvrig at jeg ville likt å se 'Bridesmaids' på fly. Hehe.

  SvarSlett