torsdag 23. mai 2013

Å, derfor var det jeg ikke brukte...

...den...
Det hender, har hendt, at jeg har gravd litt i undertøyskuffen og funnet en lekker-bh som jeg ikke har brukt på lenge. Har det skjedd deg? Og jeg har tatt på og den passer og jeg lurer på hvorfor jeg ikke har brukt den på lenge.
Som regel har jeg blitt opplyst ganske fort. En jeg fant forleden, hadde knukket i spilen som så hadde gravd seg ut og kløp skikkelig i sidepuppen.
En annen en, som gjorde at jeg i tillegg fikk skikkelig flotte brøst, spanderte klassikeren på meg; nemlig en spile som gravde seg opp foran.

Sånn kan det være med venner og kolleger også.
Så lenge jeg har skravlet med ham eller henne, tenker man kanskje noen ganger. Gjenfinner kontakten, lufter litt frustrasjon, er på bølgelengde. Helt til man husker hvorfor.
For noen kan ikke holde kjeft, og plutselig er man innkalt til møte og blir konfrontert med slarvehistorier som er fullstendig uten proporsjoner, eller venner som ikke lenger svarer på sms.

Og nei, alt er ikke alle andres skyld. Av og til blir jeg bare påmint. Hvem hva og hvorfor.


Et skikkelig dårlig bilde av hva som kan komme og bite deg om man tar skikkelig dårlige valg.3 kommentarer:

 1. Takk for påminnelsen! :=)

  SvarSlett
 2. Livet er fort kort til å gå med dårlig undertøy:)
  Anita

  SvarSlett
 3. Guuri så treffende!! jeg har noen sånne - både spiler og "venner" Har besluttet å kaste de! Dra ut spilen og klare seg uten de som graver seg inn i sidepuppen! Takk for påminnelsen! :)

  SvarSlett