fredag 1. mars 2013

Skirenn

Glad gutt. Det var før start

Guttungen har i to år gått på allidrett med skiklubben. Han har sin mors tunge ben, så når det kommer til teknikk, f.eks. skøyting, så er han ingen lett-på-fot. Men han har strevet seg gjennom og gått sine skirenn.

I går var det siste renn. Han aldersgruppe går en kilometer og mange har egne par ski for ulike teknikker. Det har ikke han, men han har fin skidress og gledet seg stort.

Det var før smøreteamet hans (envis far) la "lim" under skiene, han gikk over noe søppel-plastgreier og måtte GÅ i nedoverbakkene.
Det var ingenting som var gøy for en som "suuuger i å gå på ski". Lille vennen.

Ingen har vel jobbet hardere for den medaljen og den reklamematboksen enn han.
Jeg legger ikke ut filmsnutten jeg tok opp på oppløpssiden.
Den skal smelte mamma og pappas hjerter i mange år.
Og minne oss om hvor viktig det er å fortelle ungene våre hvor utrolig stolte vi er av dem.
Og at det er innsatsen, ikke nødvendigvis en topplassering som er mest verd.


 


2 kommentarer:

  1. Det er alltid godt å ha et smøreteam å skylde på :)
    Her måtte mora vikariere i smøreteamet i dag morges, da vi plutselig kom på at det var skitur med klassen til 7-åringen og smøresjefen var dratt på jobb. Litt veiledning over telefonen, svusj-svusj så var skiene smurt i en fei. Og så har jeg unnlatt å spurt om hvordan frøkena synes festet var i sporet i dag. Dersom det funket, var det nok rein flaks! Jeg har ingen planer om å ta over lederstillingen i smøreteamet... ;)

    SvarSlett
  2. Tror ikke han tenkte så mye på å skylde på oss. Han var bare kjempelei, sliten og frustrert og sååå skuffet. Han er ikke kjempegod i utgangspunktet, men det ble ikke bedre med feil smøring.

    SvarSlett