tirsdag 6. desember 2011

Englesang på kontofonen


Jeg bruker kontofonen min. Kjekt og greit og raske opplysninger når jeg trenger det. Nå har aldri min konto kvalifisert til englesang. Men i desember synes DnB og alle mulig innfusjonerte selskaper at englesang, det burde enhver kvinne eller mann med konto ha.
I form av Sølvguttene.


Det ble ikke mer penger på kontoen min av den grunn.
Det var litt enerverende faktisk.
Men heldigvis var den strenge mannen med saldo der fortsatt.
Jeg må si jeg foretrekker Sølvguttene i en annen  form, selv om dette nye hippe foretaket skal ha for artig juletiltak.

5 kommentarer:

 1. Kontofon? Mobilbank, kvinne! Mobilbank! Enkleste veien til saldosjekk. Må ta forbehold om at jeg ikke kjenner mobilbanken til foretaket med englesang da. Men mobilbanken jeg bruker er intet mindre enn GENIAL! :-)

  SvarSlett
 2. Hvordan kan noe bli enklere enn å taste ett telefonnummer og så får jeg vite det jeg trenger?
  Til alt annet bruker jeg pc, jeg sitter med to pc-er hele arbeidsdagen og minst en hver ettermiddag kveld. Funker som gress :-)

  SvarSlett
 3. Hjelper vel ikke å bare ringe et telefonnr.? Må vel taste inn kontonr. og kode også? Egner seg ikke like godt til saldosjekk på et travelt kjøpesenter for eksempel. Plutselig får man ikke med seg hva telefonstemmen sier/synger.

  Men det handler vel egentlig mest om vane. Og hva man foretrekker. Men telefonbank har jeg ikke brukt på evigheter. Velger en app på telefonen, taster BankID på mobil-koden min (4 siffer), og vips, der er saldo, transaksjonsoversikt, tilgang til betaling, overføring mellom egne kontoer, alt.

  SvarSlett
 4. Nope, det er det som er genialt :-)
  Jeg har lagt inn at fra kun mitt mobilnummer så får du saldoen rett i øret, med kun ett tastetrykk. Jeg har ikke telefonBANK altså. jeg bruker faktisk nettbank. Men har heldigvis og helt bevisst klart meg unna smartphone enn så lenge.

  SvarSlett
 5. Ah, men da skjønner jeg valget ditt. Må være kort vei til saldo. Særlig når man står der klart til å dra kortet, og så blir man plutselig i tvil om det er dekning... Been there, done that.

  SvarSlett