fredag 2. desember 2011

Bursdagsfeiring - vol.ll

Seksåringen er en ivrig teltoppsetter
Søndag rigget og ordnet vi og det kom masse barn. Det der med å si fra om man kommer eller ikke, er for mange et ukjent konsept. Jeg blir stadig imponert. Men vi hadde tatt høyde for det og det var nok grillpølser og kaker til alle.

Og skatter. Skattejakt skulle det være. Ungene var utstyrt med lommelykter og lette som bare det sammen med laget sitt. Det var en suksess, men far i huset hadde gjemt skattene litt for dårlig, så de fant alle med en gang. Det var i en en litt skummel skog og veldig stas. Iveren etter å dele byttet var stor. 

Ellers så løp barna veldig mye. De løp rundt og rundt og opp på terrassen, så kastet de seg sammen i klynger og tumlet rundt og så løp de igjen. Opppå terrassen, rundt epletreet, rundt en busk, inn i en hekk, rullet rundt på plenen. Vi hadde tenkt å lese eventyr i teltet, men de løp så inderlig at vi bare lot dem løpe. Vi hadde et par runder med "er det plass til alle inni teltet?" og det var stas.


Litt kaotisk rundt gaveutdeling, så der må vi finne på noe lurt en annen gang. 23 gjester rundt 120 cm, sitter sjelden stille og venter. Og så tar jo gaver helt av. Det var så mye flott og gjevt at jeg ble etterhvert veldig beklemt. 

Alle hadde en fin ettermiddag, det føler vi oss ganske sikre på. Vi serverte gløgg og fest-sigg og pølser til de som var gamle nok. Vi koste oss. Jeg tror barna også koste seg veldig. Jeg er fortsatt imponert over mengden løping i dresser og støvler. 
Et bittelite øyeblikk hvor mange, mange barn ikke løp rundt og rundt

Jeg er kjempeglad for at vi insisterte på hjemmebursdag. Vi var heldige med været, men hadde vært ute uansett. Vi har signalisert at man ikke må leie lokaler og klubber og festarrangører, noe vi har fått tilbakemelding på var veldig bra. Allerede samme ettermiddag, tikket det inn to meldinger med beskjed om at to andre også ville ha hjemmebursdag...Fest med gode vennerIngen kommentarer:

Legg inn en kommentar