tirsdag 13. september 2011

De tøffeste gutta får de tøffeste arrene...


...har jeg ikke skrevet om dette før? Joda. I går, på selveste valgdagen ble det igjen en tur på Lillestrøm sykehus, legevakten, for  å sjekke et kutt i hode.

Var dette siste besøk på det gamle Lillestrøm sykehus? De skal jo flytte til Ahus. Jeg er bekymret. En ting er nå alt det rare man hører om Ahus. Men det viktigste er tilgjengeligheten. Parkere utenfor, gå rett inn og møte flinke folk. Veldig flinke folk. Og god stemning.*

Vi er jo innom en gang eller to i ny og ne... det er slitte vegger og snørrete blader. Men likevel, det er hyggelig å komme dit og de som jobber der gjør en kjempejobb i uegnete lokaler.

Jeg er så glad for det medisinske tilbudet vi har der så tilgjengelig, så trangt og slitent det enn er der. 

 
Nå ønsker Folkets røst i Lillestrøm å bygge eldrebolig der, kanskje det er på tide...  

3 kommentarer:

 1. Næmmen huff da! Håper det går bra med den lille tøffingen din!

  SvarSlett
 2. Skjønner deg på en måte Siri; det er noe trygt med å komme til Lillestrøm Sykehus når man trenger hjelp. Og så er det i nærmiljøet. Men for oss i den ytterste provinsen er det like langt å reise til Lillestrøm eller Ahus. For det hjelper så lite med legevaktordning i nærområdet når de allikevel ikke kan gjøre annet enn å se på deg, lytte på deg og gi deg piller. Og en gang i blant lappe sammen damer som slår hull i hodet :-) Men når det kommer til den delen at de må se inn i deg, da må man legge ut på tur. Noen ganger kan den turen være ganske så smertefull hvis man har brukket noe.

  Fortsett å bry deg om nærmiljøet ditt!

  SvarSlett
 3. Ja, jeg vet at det er lenger for deg å kjøre fra deg til legevakten, enn fra meg til Ahus, eller la oss baresi SiA - når vi nå er i modus...
  De gjør en kjempejobb, men det er ikke lenger plass, egnet og det er avskallet maling.
  Blir pasientparkering utenfor når de komme til lørenskog også, blir bra. Men litt vemod, man har da "vanket" der siden man var snørrunge.

  SvarSlett