lørdag 3. september 2011

Little Miss Perfect

Dette må vel være noe av det mest groteske som vises på norsk tv for tiden. Og dette er ikke tv, det er jo det verste. Dette er på ordentlig!
Dette er søte lekende 4-5 åringer som ikke får løpe, leke, men sitter gråtende og blir sminket og med krøllnåler.
Dette er i utgangspunktet, får man vel tro, sunne greit og trassige og trumpete fireåringer som får kjeft fordi de ikke går ordentlig med høye hæler eller fordi de løper i pausene så frisyren faller sammen.


Hvis du tenker at dette er jo litt søtt, og barna lærer å te seg blant voksne folk, så... ta heller ungen med på allidrett eller vanlig danseskole. Dette er sykt på så mange nivå.

Men hvis du virkelig vil se noe tragisk, sjekk denne linken.
Fireåringer med pupper og bleier...?! Seriøst!?? 

4 kommentarer:

 1. What the...? Kan noen ta å gi denne moren et realt spark bak?? Helt normalt??! Arrrrghhhh! Kjenner det koker. Dette er så unormalt som det får blitt. Og for svarte, hvor er fokus på barnet? Er det liksom barnet selv som vil dette? Eller er det foreldrene (sikkert først og fremst) mødrene som syns dette er stas? Svaret gir seg vel selv. Men altså, konkurranser som dette burde jo være forbudt! Når foreldrene ikke kan beskytte sine egne barn må myndighetene gjøre det!

  SvarSlett
 2. ...kan ikke si noe annet enn det Liv-Inger sier over her... Dette er helt F.O.R.K.A.S.T.E.L.I.G! :@

  SvarSlett
 3. Jeg synes virkelig synd på disse barna som må utsettes for dette.
  Kjenner en mor i California som ønsket datteren skulle delta på slike skjønnhetskonkurranser. Jovisst var denne jenta nydelig av utseende, men var for kraftig bygd. Jeg tror det var en drøm som brast for moren, men jeg er glad på jentas vegne. Det er kanskje store summer å vinne i slike konkurranser?

  SvarSlett
 4. Ja, det der er helt grusomt! Har sett litt på sånne programmer, blir helt oppgitt (og provosert!) av de mødrene.

  SvarSlett