lørdag 11. juni 2011

Rio - en soleklar filmanbefaling

I dag har jeg sett en 3D-film for første gang. Briller og billetter var fikset vav gode venner og vi troppet glade opp på Symra for å se Rio. Siden vi er en migrenefamilie, var vi spente, særlig på yngstemann som har hatt en tung uke med trykkende vær. Men ok, greit å teste, så vet vi det.

Men til filmen, som lovte farger og musikk og humor. Og jada, i fullt monn!

Her er litt av omtalen:

Blu bor i Minnesota sammen med sin eier og beste venn, Linda. En dag finner de ut at Blu ikke er den eneste gjenlevende av sin art, det finnes en i RIO! De reiser derfor til det eksotiske landet for å introdusere Blu for Jewel. Men like etter ankomsten blir Blu og Jewel kidnappet av en gjeng smuglere. Med assistanse fra noen lokale fugler og Jewels kløkt klarer de å rømme. Nå må bare Blu lære seg å fly, kvitte seg av med kidnapperne som henger hakk i hæl og finne igjen Linda.
 

Blu får møte en mengde dyr i den berømte byen Rio de Janeiro. Fra pappegøyer til kanarifugler; fra silkeaper til den fargerike Tukanen; hele det utrolige mangfoldet av arter man finner i Rio.


Men bilder, film, musikk, dans....! 
Av en eller annen grunn får jeg ikke lagt inn video, men dere kan klikke dere videre herfra. 
 
Tillatt for alle, femåringen hadde det kjempegøy!
(og det gikk bra, ingen etterfølgende migrene, mer enn han startet med. Så vet vi det!)  

4 kommentarer:

 1. Oioioi! For en gangs skyld har jeg vært tidlig ute på filmfronten, for denne har vi faktisk sett. Vi likte den vi, også!

  SvarSlett
 2. Den blir nok helt klart anskaffet på dvd en gang. Herlig film.

  SvarSlett
 3. Den er herlig ! Og så godt at det ikke medførte noe annet enn gode minner i etterkant :-)

  God pinse

  SvarSlett