mandag 27. juni 2011

Minner om giborten min

Vi har hatt en ukes deilig ferie i Grekenland. Jeg er fortsatt litt døgnvill men vil gjerne - før jeg tar en dusj og en ettermiddagsøkt på jobb - minne om GIBORT-en min. Den trekkes 29. juni - blir vel onsdag denne uken det? Kan ikke det stemme sånn omtrent?

Jeg har ikke sagt før hva det blir, men hovedgiborten blir en bok. Så vil det bli en trøstepremie i tillegg.
Hvilken bok?

Miraklene i Santo Fico er en fin sommerbok. Jeg har pløyd gjennom fire-fem bøker denne ferieuken, skal fortelle mer om det. Inkludert denne, som jeg vil gi bort. Den er ikke veldig full av sand og solkrem, men noen eselører her og der... Enten du skal på fjellet eller stranden, innenlands eller utenlands; denne boken vil du ha stor glede av uansett.

Den Norske Bokdatabasens omtale:
Leo Pizzola vender tilbake til landsbyen Santo Fico etter tjue år. Landsbyen er like fattig som da han forlot den, men noen ting er endret. Av barndomskameratene er det bare lille Guido som tar han i mot. Bestevennen fra barndommen er død, og kvinnen han en gang forgudet nekter å snakke med ham. Og verst av alt, landsbypresten ser ut til å ha mistet troen. Kanskje er det et mirakel byen trenger, om så Leo og Guido må lage det selv?


Og skulle du ikke vinne, så er det fler av denne i butikken, kiosken,  bladstativet... Men bi litt, kanskje det blir du som vinner?

Reglene finner du i det opprinnelige innlegget og det er ogs der du må hive deg på i kampen om litt feriekos! Har du ikke blogg, bare legg igjen navn og adresse, så er du med i trekningen likevel.

1 kommentar: