tirsdag 26. oktober 2010

Virrevappdåttenno - herlige barneklær

Virrevapp lager barnetøy jeg liker. Jeg liker designet og kvaliteten. Designet er tøft og røft og rent og pent. Det er lekre detaljer, forseggjort og fargerikt og hele kolleksjonen lar seg kombinere lett og er en lærebok i "tre plagg fjortentusen antrekk".


Kvaliteten holder også mål. Min gutt har masse jeans, mange med hull på knærne. Tre av dem er fra Virrevapp og ingen av dem er slitt hull på, to av dem er brukt i snart to år. Sømmene er gode, passformen er super til viltre barn. Og har ikke mitt barn vokst ut av ei bukse på to år, tenker du? Jovisst. Men med kule oppbretter og "gravidestrikk" i livet, kan VV-buksene bruker i to år. Er det ikke fint?

Dette har jeg i tankene når jeg ser prisene. Det er ikke dritdyrt, men definitivt ikke billig. Men mye penger betyr ikke alltid dyrt - når man ser hva man får. Å ha noen skikkelig basisplagg som holder tre-fire sesonger og så spe på med klær fra Lindex og H&M er en vellykket kombinasjon her i huset.

Virrevapp.no er nettbutikken. Grei nettbutikk og god service. Men det som selger Virrevapp til meg, er Hilde som er forhandler og som har visning hjemme hos folk, hjemme hos meg. Hun kommer med stativer og klær og så er det bare å boltre seg i vei. Og alt blir jo helt annerledes når man ser klærne irl, får kjenne og ta og prøve og se kombinasjonene, enn et bilde av et plagg på nett.

Tre ganger har jeg hatt visning hjemme hos meg nå. Det er bare å komme, ta med ungene, genialt for prøving og måling og ikke minst å få meninger. Det blir en begivenhet for store og små. Det er hyggelig med besøk for alle. 

Gode mannen skulle som vanlig ta seg av barna når de ikke var modeller, gi dem kveldsmat og generelt holde litt orden på 110cmerne. At han stappet i dem muffins og smurfedrops... ok... sånn ble det nå.
Men vi fikk kjøpt pentøy til guttungen - vi går jo inn i selskapssesongen nå... yttertøy og hverdagstøy. De andre fikk også med seg litt - det er så mye fint til både jenter og gutter. Som guttemamma ser jeg ofte alt det lekre jentetøyet, men hos Virrevapp finner jeg også kult guttetøy. 

Så vil du ha en sosial kveld med store og små, anbefaler jeg virkelig en slik kveld. Noe annerledes enn sminke og plastbokser som jeg er vant til. Et lite tips angående servering...man vil jo fort varte opp gjestene sine litt. Hold deg unna kremkaker og sånt. Det er nemlig ikke til å unngå at man omgåes klær, trekker i, prøver, tar på - greit at gjestene dine slipper å være klinete på hendene og redde for å grise til klærne.

Snartfem prøver duffelen og pannebåndet og penbuksene som mor ikke klarte la være å kjøpe

(De røde kinnene hos selskapsløven er ikke 41,7 i feber, men ren fryd og opphisselse pga masse besøk og smurfedrops)

4 kommentarer:

 1. Virrevapp har masse flott! Handla en del der da gutta var mindre og jeg sleit med å finne fine gutteklær. Virrevapp er flinke med klær til gutta.
  Og jeg er enig i at kvaliteten er bra - klærne har gått i arv og blitt brukt til mange gutter!

  SvarSlett
 2. Hei Siri!
  Denne bloggen er jo kjempebra! Så gøy da!! Du er flink til dette!
  Jeg ble imponert da jeg så bildet og ikke minst bildet av Rasmus. Det var kjempefint!!!
  Veldig hyggelig at du reklamerer slik for virrevapp. Det er den beste markedsføringen!! Lykke til videre med denne bloggen, Siri!!

  Klem fra Hilde, hildemol@yahoo.no og www.virrevapp.no

  SvarSlett
 3. Takk for tips om ny butikk å sjekke ut! Syns som deg at det er greit med noen ordentlige basisplagg som holder. Særlig siden vi har tre av samme kjønn er det greit at noe tøy holder til flere enn én liksom.

  Ha en fortsatt fin kveld!

  SvarSlett
 4. Hei

  Virre Vapp ar mye kult, jeg sjonglerer på alle butikkene - elsker variasjon.

  Velkommen til nye familiemedlemmet Helge :-)

  Og god helg

  SvarSlett