torsdag 14. oktober 2010

Den store refleksdagen i dag!!

Det har du selvsagt husket ved å ha på deg reflekser i alle lommer og på alle vesker. Du har sørget for at dressen til barnet ditt har fått freshet opp refleksbåndene og alle kan i dag se deg selv om det er mørkt. Dette vedlikeholdet kjører du selvsagt gjennom hele vinteren. Ikke sant????
På forskudd sist uke med denne bloggposten så dette er egentlig kun å regne som en påminnelse.

TRYGG TRAFIKK om refleks. Og et lekkert bilde av den gode gammeldagse refleksen. Selv bærer jeg stolt en rosasløyeferefleks.

Og - selv om det er den store refleksdagen akkurat i dag, lurer jeg på om det ikke er smartere å tenke på det som aller siste frist - terminstart... hver dag er en refleksdag!

1 kommentar:

 1. Heisann,

  Takk for hyggelig hilsen. Sukk, tenk å kunne være 5 år og se på livet som bekymringssløst og full av gleder :-) Du har et tett opp mot jul barn skjønner jeg. Bare tenk deg dagen før dagen :-)

  Refleks - her er jeg dårlig og jeg av alle burde vite hvor viktig dette er. Barna er flinke da. Tror jammen jeg skal gå ut å kjøpe meg en rosa refleks - da støtter jeg en god sak samtidig som jeg setter fokus på trygghet !

  På tampen - grøten er slettes ikke den sammen uten kanel.

  Ha en fin torsdag.

  SvarSlett