fredag 1. oktober 2010

Aktiv med jobben

1. oktober hvert år, går startskuddet for bedriftsidrettens aktivitetskampanje " Aktiv med jobben". 
Da skal det norske folk i aktivitet og dette på en morsom om kompetetiv måte. Bedrifter melder seg på, får en skritteller til hver deltager og så er det bare å begynne å gå.
Å gå er overkommelig for de fleste. Men man omregner også treningsøkter i sal, på styrkerommet, sykkelturer og svømming. Poenget er at man skal komme seg opp av sofaen, la seg motivere av kolleger, motivere andre med det målet bevege seg. Bevege seg mer. Om man så holder på videre utover oktober er det helt strålende -folket skal i form.

Det som er supert med dette, er at man blir et team. Med sine kolleger er man et lag. Laget fåt en plassering og så er det selvsagt individuelle plasseringer - både blant alle vandrere og innad i laget. Hver og en logger seg på og fyller inn dagens resultat så man er løpende orientert om ståa. 
Når du registrerer seg første gang, leser du deg opp på anbefalte skritt pr dag (7000) men så lager man seg egne mål som selvsagt kan justeres hver dag. Da følger man seg selv også, sette seg høye mål, måloppnåelse, konkurranse med seg selv.

Litt grumping blir det fort etter et par uker, man blir jo litt lei, det er jo litt masete, men det er bare å stå på.
Jeg skal vinne i år også!

Er deres bedrift med på dette? 

(ang. foto...litt få  skritt i dag, men forkjølelse og øyekatarr og fredag... jaja... skal ha snitt på 14000 skritt, så da  får jeg bare mer å ta igjen) 

1 kommentar:

  1. Nytt år og nye muligheter. Vi har satt opp lagene våre på jobb så jeg er klar. Har noen jeg også konkurrerer med individuelt på kontoret. Utrolig gøy og så gir det ekstra motivasjon til å komme seg ut hver dag!

    SvarSlett