onsdag 21. juli 2010

Lilleputthammer
Noen ganger må man utforske nærområdet litt. Og nærområdet vårt strekker seg ganske langt. Denne gangen til Lilleputthammer. For en fireåring å få lov å gjøre alt... det er en opplevelse i seg selv. Det er ikke mange fornøyelsesparker vi har besøkt underveis. Men det er liksom alltid noe de ikke får lov til, de minste. I Lilleputthammer kan de små gjøre alt, så sant de har strukket seg over 90 cm. Og noen timer med en hylende begeistret unge er jo en fest. Til slutt klarte han også å si "berg- og dalbane". Og da må han få kjøre. og unna gikk det - huhei!
En liten tabbe da mor ville bli med opp i pariserhjulet, fortsatt for småunger. Tabbe tabbe. Det var høyt, altså!

Ellers var det nesten bare å slippe ungen løs på bompebåter, naturstier, klatretårn og selvsagt den magiske karusellen. Å, der var mor i sitt rette element igjen. For en perle. Hele parken er egentlig bare til å bli glad av om man ser bort fra pengene man la igjen i inngangen. Da vi også ble frarøvet 270,- kroner for tre pølser med fritter og fem nuggets fra i går og kaldt var det også og to brus og en liten juice (jeg kjenner jeg blir aggressiv bare jeg tenker på det!). 

Gratis ansiktsmaling og en liten trett spiderman i baksetet på vei hjem igjen, veier imidlertid opp for mye. I det hele tatt veier en fireårings begeistring og perspektiv opp for mye. Kanskje vi voksne er for voksne og for kritiske? Og kanskje tar vi med oss matpakke neste gang. Men definitivt et sted å besøke om man kjører forbi, eller på dagstur.

Parken presenterer seg selv på www.lilleputthammer.no

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar