søndag 18. juli 2010

I all evighet - World without End


Dette er det frittstående fortsettelse av Ken Folletts "Stormenes tid". Vi er et par hundreår frem i tid, middelalderen.

Forlaget sier; På allehelgensdag i året 1327, sniker fire barn seg ut av katedralbyen Kingsbridge. I skogen ser de to menn bli drept. Som voksne vil livene deres flettes sammen av kjærlighet, ambisjoner, grådighet og hevn. De kommer til å oppleve fremgang og sult, pest og krig. En av guttene reiser over hele verden, men kommer hjem til slutt. Den andre blir en mektig, korrupt adelsmann. En av jentene trosser den sterke, middelalderske kirken. Den andre forfølger en umulig kjærlighet. Og alle lever de i skyggen av de uforklarlige mordene de bevitnet den skjebnesvangre dagen i barndommen. I all evighet er en frittstående oppfølger til Stormenes tid. Handlingen er lagt til den samme byen, Kingsbridge, men to hundre år senere. 

Det er bare å rydde plass i kalenderen og gi seg over. 1100 sider spenning, historieundervisning, glede, sorg, leve seg inn i... Dette var, som Stormenes tid, en bok jeg simpelthen elsket og som bare kan anbefales på det sterkeste.

Kos deg med en god bok!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar