lørdag 14. mars 2015

Å høre på radio i bilen og Nansen

Vi har radioen i bilen stort sett på P3. Det passer både mor og far og barn.
Forleden kveld var jeg kk vi og poden på shoppingtur etter middag og radioen sto på. Vi var så heldige at vi akkurat rakk Juntafil. Som ig og for seg er ok, mye bra musikk og jeg innbiller meg at temaene går niåringen i baksetet hus forbi.
Denne kvelden skulle det handle om kjærlighetsbrev. Og Junatfil er Juntafil, det legges ikke mye mellom. Introduksjonen var utdrag fra et av Fridtjof Nansens kjærlighetsbrev. Jeg er ikke veldig bluferdig, men ble plutselig veldig oppmerksom på tween-en i baksetet da de høyt og tydelig leste:

Og jeg tar deg i armene mine, kysser deg vilt, mine lår drar knærne dine fra hverandre, de kommer inn mellom dine lår, blir sødmefullt sammenholdt av dem, jeg trykker dem voldsomt, jeg glir inn i skjødet ditt, inn mellom disse deilige leppene, inn i det skjelvende kjærlighetskjødet, dypt, dypt inn i deg, jeg drukner i deg, smelter inn i deg som om vi blir til ett; det er som om våre hele liv, våre sjeler, våre tanker, våre drømmer, våre kropper er fullt ut konsentrert om våre kjærlighetsorgasmer, og alt annet forsvinner, er glemt, og du og jeg er ikke mer, vi er ett, i en annen verden.
FRIDTJOF NANSEN I BREV TIL BRENDA UELAND


En liten råtass...
Jeg forsøkte å legge ut nakenbildene av mannen, naturligvis gjorde jeg det.
Men de lar seg ikke stæle... 3 kommentarer:

 1. I en periode for noen år siden, syntes jeg alltid vi fikk inn Juntafil da vi skrudde på radioen i bilen. Jeg veit ikke om jeg ville kalt oss heldige...? ^^
  Har sett Nansen. Hele Nansen...

  SvarSlett
 2. Jeg fulgte tydligvis ikke så godt med i historietimen!!!! (Eller dvs.jeg hadde vel kanskje fulgt med om dette hadde vært på pensum) At Nansen var slik ein råtass har jo gått meg hus forbi!? Fins det nakenbilder av han også? Han var liksom 1800-tallets Kåre Conradi? (Ja nå vet jeg ikke om Kåre skrive sånne utbroderende kjærlighetsbrev da..) Må visst høre mer på Juntafil! (Uten unger i baksetet.. ;-) )

  SvarSlett
  Svar
  1. Google Nansen og images og du får se hele Nansen. Staskar *ler*

   Slett