tirsdag 22. februar 2011

Helg og sommer

Jeg har vært en riktig flittig-Siri i helgen. Dugnadsarbeid for de med hår på leggene på lørdag. Det kommer nok en egen post om det, jeg blir så imponert av folk, på så mange plan.

Søndag luktet det skikkelig sommer på kjøkkenet mitt. Da syltet jeg tøy av jordbær og rabarbra.
Smakte fortreffelig på de nystekte knekkebrødene med en god kopp kaffe til.

Jeg har også begynt på oppussing av skjenk, men det er så stort prosjekt at det kommer en egen post om det. Jeg gleder meg til å vise frem.6 kommentarer:

 1. Nå har du mye å blogge om framover, ja! Særlig sylting og maling og sånt!
  Men imponert over din driftighet:)

  SvarSlett
 2. Makan ! Her kommer man inn og leser om flittighet, det en en helg der vi kun har prioritert aking og cafe ! Flittig du er, dette så veldig bra ut :-)

  Til ditt innlegg om syke barn i barnehagen. Jeg er passe lei av foreldre som leverer febersyke barn, barn med blanke øyne og røde kinn, barn som gråter, barn som ligger på sofaen i barnehagen osv der. Jeg ser på de som egoistiske ! De smitter andre barn , andre voksne og barn drar smitten hjem - en evug runddans. Tidsklemma bør ikke komme foran barn helse og smittefare ! Jeg som skiftarbeider har uansett korte dager for poden i barnehagen og vi holder han endel hjemme forebyggende. Forstår at ikke alle kan gjøre det, men syke barn har ikke noe i barnehagen å gjøre.

  SvarSlett
 3. Barnet har også lekt og moret seg - jeg skulle så gjerne ha vært med på det lørdag, men plikten kallet...

  Det gikk litt troll i ord, det innlegget mitt... i går var jeg hjemme med en ørebetent liten dude. Smerter tåler vi og han er kvikk og rask og ingen feber, så det var fullt firsprang til barnehagen i dag.
  De er heldigvis flinke til å sjekke tempt og form, særlig en av dem, tar regelmessig tempen på alle ungene tror jeg *ler*

  SvarSlett
 4. Kombinasjonen jordbær og rabarbra ble en stor hit hjemme hos oss i sommer.
  Har du fått tak i rabarbra nå, eller hatt det i fryseren fra i sommer?

  SvarSlett
 5. Jeg har i fryseren. Ikke tomt enda, og det er utrolig deilig å kunne ta ut og gjøre sånn. Har ikke vært noe flink til det før, men kjenner veldig at det rødrutete forkleet er på for tiden...
  Har brukt litt tid på fordelingen mellom bær-fruktsortene, jeg velger å gå for en tredel jordbær og resten rabarbra. Ellers blir jordbærsmaken for dominerende.

  SvarSlett
 6. Da får jeg hamstre jordbær og rabarbra til sommeren. Det går altfor tregt med rabarbraen i hagen min.
  Safting og sylting tar tid, men jeg synes det er verdt strevet når det smaker fantastisk og jeg i tillegg blir rost opp i skyene av alle guttene i huset mitt:-)

  SvarSlett