torsdag 10. februar 2011

Design og ...design

I går skrev jeg et innlegg om Vixen Blog awards og Trine Grungs utspill i Dagbladet og jeg var nok ikke spesielt... ok. I alle fall. Jeg besinnet meg og koste meg med barnet mitt og hans nye håndarbeidsprosjekt, initiert av en som står ham nær. Dette prosjektet som var langt over fars og mors forståelse, ble tatt med i barnehagen, der kompetansen på slikt er høy.
Videreutvikling av fingerhekling... strikkedings?

I vår familie liker vi svært godt den rollen som faller oss så naturlig, nemlig å være trendsettere. (en gang kan jeg bestikkes til å si noe om bryllupet til Märtha og Ari)... og hva skuer mine øyne i Aftenposten i dag?
En artikkel om Norway Now.
Og denne klokken!
Som riktignok er laget før min sønn begynte, men hallo... jeg ser defintivt et marked her. Kanskje guttungen kan tjene seg en slant til ny sykkel?
Og kanskje er det vi (utøvende kunstner-sønn og mamma-manager) som kan bringe dette ut til folket?

6 kommentarer:

 1. Ikke glem meg! Jeg som tross alt bragte denne strikkedingsen inn i huset, vil også ha en slant den dagen han blir en suksess ;)Neste besøk har jeg med trikkepinner og alpacagarn! :)

  SvarSlett
 2. Godt at skole og barnehage har den nødvendige kompetansen, ja. Har en sønn som driver med noe fingerheklegreier på skolen, og kommer hjem med den ene kreasjonen etter den andre. Men vi skal kanskje kalle det kunst?

  SvarSlett
 3. Er veving gått ut på dato? :)

  SvarSlett
 4. Veving har jeg ikke hørt om, men perlig derimot... å, hvor der perles... hele tiden og de mest fantastiske stjerner.

  Elvis; du får nok noen sokker etterhvert!
  Slanter deles så klart!

  SvarSlett
 5. Hahaha. Det var uten tvil noen likhetstrekk her ;-))

  Kos dere i rollen som fremad stormende ;-)

  Carina

  SvarSlett