tirsdag 7. april 2015

Hverdag igjen

Ferie er godt. Jeg elsker ferie. Har lest tykke bøker så tunge at armene verker. Har fått sett rare filmer og serier. Og har stappet i meg uanstendige mengder med påskegodterier.

Samtidig har det vært et overordnet mål at barnet, med sine utfordringer ikke får spise så mye sjokkis som han vil - eller nyte fullt så mange timer skjermunderholdning som han vil. Men - det blir jo alltid for mye, uansett hvor gode intensjoner man har.

Men vi har vært litt på tur også. Ikke så langt, men et hyggelig vårt sted hvor vi samles i påsken, hele familien, eller så mange som mulig, i hvert fall en dag. Fettergutta løper rundt i skogen, bygger hytte, kaster kongler på hverandre, finner sjokolade lagt ut av påskeharen og bruker en hel dag på å leke - det er godt å se det finnes noe annet en spill og snap og alt det greiene der.

Med ryggen til - over en grillgrop

Vi har også vært så heldig å ha gode venner på besøk. De fikk bacalao og is. Lammelåret kom på bordet 1.påskedag, da de gamle kom på middag.
Legger ved bilde av før og etter... vi var bare fire og et barn, og etter å ha renset det låret, blir det enda noen middag på oss.

Nå er det hverdag igjen. Rutiner passer våre utfordringer godt. Men det er slitsomt. Ungen ligger på sofaen, helt slått ut etter første skoledag. Jeg har hatt indretjeneste i hele idag, ispedd groteste historier fra Dr. Phil... seriøst bunnslam, både de som er med og de som ser på, inkludert meg selv.

I morgen er det jobb. Working girl, ass... 

Har du hatt en fin påske?

Før


Etter

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar