mandag 20. januar 2014

Her er vi igjen. Ved godt mot.


Så var jeg her igjen. Det tok litt tid før jeg kunne være på nett, skrive, bruke armen så mye som jeg ønsket - og orket - men så... fikk jeg ikke logget meg på. I lang tid. Kanskje en mening med det også. Jeg gikk - og går - hjemme og småfreser og har halvferdige bloggposter i hodet mitt hele tiden.

Men nok om det, jeg kommer meg nå på, og kjenner at jeg har savnet bloggen min, og de andre bloggene. Jeg trenger den også. 

Har det skjedd noe siden sist? Tja, jeg dumpet fysioterapeuten min, fikk et supertips om en massasjeterapeut og føler meg mye bedre og vel tatt hånd om.
Jeg har tenkt å bevege meg mye mer... det innebærer utfordringer på Endomondo, pt på Elixia, kjekke, små spaserturer og nå også ski. Snøen har kommet og jeg har nesten dødd på en skitur som var mer enn lang nok for megm, men ikke så lang heller. Burde kunne bedre.
I alle fall.

Har også sluttet å putte i meg alt spiselig som finnes i huset, det hjelper forhåpentligvis på størrelsen som begynner å nå betydelig diger.

Så her er vi da.
Med håp om nye spenstige poster etterhvert. Som ikke bare omhandler diverse tv jeg har en tendens til å titte på ofte. Hele tiden. Altfor mye.

Skal søke jobb etterhvert som jeg blir kvikkere i formen, ja, for min gamle jobb jeg hadde hatt i ni år, den forsvant... så det er både å bli frisk, bearbeide tapet og omstille seg til å begynne på nytt.

Blir bra.
Legger ved et glass jeg synes ser pent ut. Oppi er en blanding av gojibær (smaker ikke godt) og tranebær (smaker mye bedre). Dette er sunne greier, og for meg som spiser for lite frukt og grønt, så bidrar dette forhåpentligvis til bedre helse. 1 kommentar: