onsdag 11. september 2013

En liten statusoppdatering

Her tusler jeg i mine late og vonde dager. Jeg frakter barn, gymtøy og tuba til og fra skole, jeg går til behandling og hyler og griner hver gang. Noen ganger føles det bedre etterpå, andre ganger blir det verre. Eller er det samme. Herling med kroppen i form av nåler og vacuummassasje, avstedkommer også migrene, og ting blir ofte verre før de blir bedre. Blir det meg fortalt.


Så det er mange tanker som svirrer... fremtiden, går det over, hvordan skal jeg unngå å bli dårlig igjen når jeg først blir frisk?
Jeg har en fysio som er gull. Jeg har en lege som etter mange år som huslege for hele familien, glimrer i sin uinteresserte og sikkert travle hverdag. 
Det er sånn det er. Mottoet mitt er stadig at jeg må forholde meg til slik det er, ikke sånn jeg skulle ønske det var. Så det gjør jeg. På godt og vondt.

Mange ganger skjer det ting jeg tenker er en bloggpost eller tre... men jeg får spare på armen og kreftene og innfinne meg med at blogging hver dag, er et stykke frem i tid.

Store endringer er på gang i landet vårt. Vi får ny regjering. Jeg tror ikke det er verdens undergang... men humrer over harselasen som særlig rammer ett parti. Behøver ikke si mer om det...
Bare at; jeg ser mange av Jensens følgere (Facebook, kommentarfelt etc) når de skal forsvare partiet sitt, handler om åpningstider for å kjøpe øl, arveavgift og at "Siv nå skal kjempe mot avkristning av landet".

Til det vil jeg bare si:
Hvis du ikke klarer å kjøpe ølen din innenfor åpningstidene for ølsalget, så er det ikke åpningstidene som er problemet.

Hvis du er så heldig å arve noe (blir sjeldnere og sjeldnere, siden min foreldre- og besteforeldregenerasjon bruker penger på seg selv, heldigvis) så er det neppe avgiften som er problemet. (Jeg kan godt tenke meg at avgiften blir fjernet, dog, men det er grådig å se på det som en fanesak)

Og så lenge kirkene i dette landet står tomme hver søndag, og kun fylles til jul, så kan vel hver og en av oss gjøre noe med det. Det er ikke innvandring og muslimer som gjør at du og jeg og "alle andre" ikke går i kirken. Eller?

Ellers er det en deilig sensommer og inngangen til høsten er her.
Og jeg har snart bursdag!


1 kommentar: